Taylor Leier och LHC går skilda vägar
Publicerad: 2024-04-13
Pressmeddelande
Den 30-årige forwarden Taylor Leier och Linköping Hockey Club har ömsesidigt valt att avbryta spelarens avtal med klubben i förtid.

30-åriga forwarden Taylor Leier, född 15 februari 1994 i Saskatoon, Saskatchewan i Kanada, presenterades som LHC-spelare den 30 april 2023 efter två starka säsonger i tyska ligan med Straubing Tigers rent poängmässigt. På meritlistan finns även 55 NHL- och 296 AHL-matcher.

Den gångna säsongen i Linköping Hockey Club summerades med 30 matcher i grundserien, fyra mål och två assist. En underkroppsskada höll Taylor borta från spel i slutet av grundserien och i slutspelet, och nu har parterna kommit överens om att bryta tvåårsavtalet i förtid.

- Säsongen blev inte riktigt som vare sig Taylor eller vi hade önskat. Efter samtal mellan varandra har vi tagit ett ömsesidigt beslut om att gå skilda vägar. Det är inga ”hard feelings” mellan oss och vi vill passa på att tacka Taylor för tiden tillsammans och önska honom lycka till i sin framtida hockeykarriär, säger herrlagets sportchef Peter Jakobsson.

Följ truppbygget på en och samma plats under våren och sommaren. Klicka här för att komma till sidan "Lagbygge SHL".  

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Huvudpartners