• Huvudsponsorer

Pär Arlbrandt noterade nytt klubbrekord!

2 mars 2014 17:05

I gårdagens 5-1 vinst mot HV71 stod LHC:s forward Pär Arlbrandt för tre assistpoäng. Det gjorde att Pär klev upp på 69 poäng och passerade Tony Mårtenssons tidigare klubbrekord på 67 poäng i Elitserien/SHL.


– Det är en väldigt rolig grej som jag tror att man kommer värdesätta mer efter säsonger. Just nu är man så inne i att vi ska ta oss upp till sjätteplats men det går inte att sticka under stol med att det är en väldigt rolig grej, säger Pär dagen efter rekordnoteringen.

Pär har haft en väldigt bra säsong och har sedan inledningen på av säsongen legat högst upp i SHL:s poängliga. Mycket av framgången väljer han att tillskriva sina kedjekamrater.

– Jag har spelat med fantastiska spelare hela säsongen som har gjort det lätt för mig, men jag har också haft en väldigt bra säsong. Vi har haft ett väldigt bra powerplay där vi har gjort mycket poäng.

Hur ser du på jakten på sjätteplatsen?
– Det är flera lag inblandade vilket är roligt. Vi har en bra form just nu och spelar en nyckelmatch i morgon mot Växjö. Kan vi vinna tre av tre nu så tror jag att vi har chansen.