• Huvudsponsorer

"Viktigt att vi är konsekventa i vårt eget spel"

27 januari 2015 09:10

SHL 2014/2015 är inne på sluttampen. Januaris sista vecka bjuder på tre matcher innan en veckas landslagsuppehåll inleds. Därefter ska grundserien avgöras och leda fram till årets SM-slutspel.


– Det är inte många matcher kvar vilket gör att alla poäng betyder extra mycket. Det är dessutom väldigt tajt och tätt i serien så det gäller att vi ger oss själva ett bra utgångsläge genom att göra bra resultat, säger LHC:s Dan Tangnes.

I kväll väntar en tuff bortamatch mot Luleå Hockey. Just Luleå på bortaplan har genom åren varit en tuff motståndare för LHC. Senast LHC vann i Coop Norrbotten Arena var den 15:e november 2012, då LHC vann med 1-0 efter förlängning.

– Det är oväsentligt vad som har hänt i historien. Det som spelar roll är det som händer här och nu och att vi kommer upp i nivå för att leverera en så bra prestation som möjligt. Kommer vi upp i nivå har vi en bra chans i kvällens match.

Vad blir viktigt i kvällens match?
– Det blir viktigt att vi är konsekventa i vårt eget spel. Vi måste ha en hög lägstanivå och känna en stor tillit till vårt grundspel.

Läget i laget:
Det råder ett frågetecken för lagkaptenen Magnus Johansson och beslut kommer att tas under förmiddagen.