• Huvudsponsorer

Tis 25 Okt (1 match)
Tor 27 Okt (1 match)
Lör 29 Okt (1 match)
Tor 10 Nov (1 match)
Lör 12 Nov (1 match)
Tis 15 Nov (1 match)
Tor 17 Nov (1 match)
Fre 18 Nov (1 match)
Tis 22 Nov (1 match)
Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)

"Vi ska fortsätta jobba på samma sätt"

5 februari 2016 14:15

I den sista matchen innan landslagsuppehållet tar LHC sig an formstarka Karlskrona på bortaplan. Efter två raka förluster med noll gjorda mål framåt är det ett väldigt revanschsuget lag som i morgon kliver ut på isen i ABB Arena Karlskrona.


– Vi vill naturligtvis göra en bra avslutning inför nästa veckas landslagsuppehåll. Vi har två matcher bakom oss där vi inte har gjort mål, det är vi medvetna om men vi kan inte rusa iväg och försöka hitta på nya idéer eller lösningar. Vi ska fortsätta jobba på samma sätt men försöka komma in mer på insidan, gör vi det kommer det att lossna, säger Dan Tangnes.

Broc Little var tillbaka igår. Vad tycker du om hans insats?
– Jag tycker att Broc gjorde en bra comebackmatch. Han kommer in och visar att han vill vara delaktig och skapar en hel del chanser på egen hand. Jag hoppas och tror att han med en match i benen kommer att komma in i spelet ännu mer och utgöra ett ännu större hot mot motståndarnas backar.

Vad har du för tankar inför morgondagen?
– Karlskrona har ryckt upp sig på sista tiden och har varit ett av seriens formstarkaste lag sista tiden. Vi vet att vi möter ett bra lag och att vi måste vara påkopplade från start annars får vi problem därute. Men rent spelmässigt är det som alltid fokus på det vi själva gör och det som vi kan påverka.

Läget i laget:
LHC reser till Karlskrona under fredagen och har med sig samma spelare som fanns med i truppen mot MODO. Nick Sörensen, Nichlas Hardt och Petter Hansson är tillsvidare på skadelistan.