• Huvudsponsorer

Fre 24 Mar  (1 match)
Sön 26 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tis 26 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Sön 05 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Fre 17 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)

"Det är energirika matcher"

2 april 2013 16:55

Efter två raka förluster i sudden death laddar Linköpings Hockey Club om för nästa drabbning i semifinalserien.


Spelplatsen är ett fullsatt Cloetta Center, något som bäddar för en underhållande match med härlig inramning. De tre inledande semifinalerna har varit väldigt underhållande matcher med hög fart och mycket känslor på isen.

– Det är kul. Skellefteå har i sina hemmamatcher varit lite mer ledande i inledningsperioderna och vi har fått försöka växa in i matcherna, vilket vi har gjort hyfsat bra. I hemmamatchen gjorde vi bra ifrån oss och det har varit roliga matcher, säger Linköpings Roger Melin.

Linköping har haft en sällan skådad utdelning i boxplay under slutspelet. Det har blivit hela sex mål framåt med en spelare mindre på isen, dubbelt så många om man jämför med grundserien.

– Det är bra att vi vågar gå till anfall trots att vi bara är fyra spelare på isen och att vi har viljan att göra mål trots det. Det har vi gjort bra och det kanske göra att de blir lite mer osäkra i powerplay.

Hittills har de tre semifinalerna varit väldigt lika i karaktär. Det har varit en offensivt frejdig ishockey med mycket skridskoåkning och ett, generellt sett, högt underhållningsvärde.

– Det är energirika matcher som vi spelar och jag tycker att det är ge och ta hela tiden. Det har varit ärliga matcher men tyvärr så tycker jag att vi har fått lite mer utvisningar än Skellefteå. De har varit lite bättre än i ett par av matcherna, men det innebär inte per automatik att vi ska få utvisningar mot oss. Men bortser man från det så tror jag att karaktären kommer att se likadan ut som tidigare matcher med mycket ge och ta samt mycket skridskoåkning.

Läget i laget?
– Vi kommer att ta ut laget efter matchvärmningen.