• Huvudsponsorer

Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tis 03 Jan (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Fre 17 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)

"Två lag som är inne i en bra trend"

1 februari 2016 17:48

Med tretton omgångar kvar att spela av SHL:s grundserie står Linköping HC på tredjeplats i tabellen med 71 inspelade poäng. Samma antal poäng har morgondagens motståndare Luleå spelat in, vilket gör matchen till en kamp om vilket lag som tillfälligt sätter sig i förarsätet om placeringen bakom Frölunda och Skellefteå.


– Det är väldigt roligt att möta ett lag som ligger på samma poäng som oss. Jag har inget facit på det men jag tror att vi två tillsammans med Karlskrona är de formstarkaste lagen i serien för tillfället. Det är bäddat för att det ska bli en bra fight där uppe, säger Dan Tangnes.

Det är två formstarka lag som möts i morgon.
– Det är två lag som är inne i en bra trend och båda lagen har ganska bra självförtroende. Därför kittlar det lite extra att åka upp och möta dem. VI har byggt upp ett bra kollektivt självförtroende, nu gäller det att inte vara nöjda någonstans. Vi ska fortsätta skruva på detaljer och saker som vi kan göra bättre och framförallt förstå vad det är som vi har gjort bra och har gett oss det här självförtroendet.

På måndagens träning i Stångebro Ishall var forwarden Broc Little tillbaka i kollektiv träning. Den målfarlige amerikanen har suttit utanför laget de senaste fyra veckorna på grund av skada. Nu börjar han närma sig comeback, men det blir dessvärre inget spel mot Luleå.

– Broc är inte aktuell för spel i morgon men det var ett stort steg i rätt riktning att han vara med på träningen idag. Han har varit borta i drygt en månads tid så han behöver träna och bli lite mer varm i kläderna. Vi får se längre fram i veckan.

Läget i laget:
Ingenting nytt att rapportera gällande skadesituationen. Broc Little, Nichlas Hardt och Petter Hansson är inte tillgängliga för spel.