• Huvudsponsorer

Lör 25 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tis 26 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Sön 05 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Fre 17 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)

"Två lag som är inne i en bra trend"

1 februari 2016 17:48

Med tretton omgångar kvar att spela av SHL:s grundserie står Linköping HC på tredjeplats i tabellen med 71 inspelade poäng. Samma antal poäng har morgondagens motståndare Luleå spelat in, vilket gör matchen till en kamp om vilket lag som tillfälligt sätter sig i förarsätet om placeringen bakom Frölunda och Skellefteå.


– Det är väldigt roligt att möta ett lag som ligger på samma poäng som oss. Jag har inget facit på det men jag tror att vi två tillsammans med Karlskrona är de formstarkaste lagen i serien för tillfället. Det är bäddat för att det ska bli en bra fight där uppe, säger Dan Tangnes.

Det är två formstarka lag som möts i morgon.
– Det är två lag som är inne i en bra trend och båda lagen har ganska bra självförtroende. Därför kittlar det lite extra att åka upp och möta dem. VI har byggt upp ett bra kollektivt självförtroende, nu gäller det att inte vara nöjda någonstans. Vi ska fortsätta skruva på detaljer och saker som vi kan göra bättre och framförallt förstå vad det är som vi har gjort bra och har gett oss det här självförtroendet.

På måndagens träning i Stångebro Ishall var forwarden Broc Little tillbaka i kollektiv träning. Den målfarlige amerikanen har suttit utanför laget de senaste fyra veckorna på grund av skada. Nu börjar han närma sig comeback, men det blir dessvärre inget spel mot Luleå.

– Broc är inte aktuell för spel i morgon men det var ett stort steg i rätt riktning att han vara med på träningen idag. Han har varit borta i drygt en månads tid så han behöver träna och bli lite mer varm i kläderna. Vi får se längre fram i veckan.

Läget i laget:
Ingenting nytt att rapportera gällande skadesituationen. Broc Little, Nichlas Hardt och Petter Hansson är inte tillgängliga för spel.