• Huvudsponsorer

Tis 25 Okt (1 match)
Tor 27 Okt (1 match)
Lör 29 Okt (1 match)
Tor 10 Nov (1 match)
Lör 12 Nov (1 match)
Tis 15 Nov (1 match)
Tor 17 Nov (1 match)
Fre 18 Nov (1 match)
Tis 22 Nov (1 match)
Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)

Håkanson trivs mot Djurgården

19 oktober 2011 22:57

Strafförlust mot Djurgården och tretton omgångar spelade. Mikael Håkansons betyg efter inledningen?
- Vi ska vara hyfsat nöjda även om vi vill ha fler poäng, säger han.


Även om resultatet inte gick med laget så stod man för en klart godkänd insats på hemmaplan. Det var en fartfylld och jämn match där båda målvakterna storspelade i straffläggningen.

- Vi spelade en jättebra match uppe i Gävle och försökte ta med oss det hit och det började väl så. Vi hade ett antal minuter i inledningen av den sista perioden som vi inte spelade så bra. Överlag så tycker jag att vi försökte röra på pucken och benen, men skulle kanske behöva skjuta lite mer, säger Mikael Håkanson.

Själv trivs "Musse" ypperligt mot sitt gamla lag Djurgården. Två matcher och två mål från hans klubba och idag blev det en läcker styrning i powerplay som innebar 2-1.

- Det känns bättre och bättre på slutet, om man gör mål eller inte spelar inte så stor roll. Vi försöker att gnugga på i vår kedja och ha så kul som möjligt. Sen kan vi kanske kan höja oss mer och spela lite jämnare. Då kan det bli riktigt bra tror jag.

Du vann interna poängligan under försäsongen. Hur har det varit att inleda serien lite trögt poängmässigt? - Det är faktiskt inget jag har funderat på. Det var jättekul att hänga puckar, men jobbar man hårt, har lite flyt och styr in lite puckar så brukar det lösa sig. Vi har tagit en del poäng och ska vara hyfsat nöjda även om vi vill ha fler poäng.

Laget har stundtals fått utstå kritik för spelet och uteblivna resultat. Faktum kvarstår dock, man har tagit 21 poäng, att jämföra med fjolårets 24 poäng vid samma tidpunkt. En säsongsinledning som beskrevs som smått succéartad.

- Alla har varit här varje dag på jobbet och vi har haft bra stämning. Tråkigt med skadorna som vi har haft; Carl Söderberg som började strålande och "Figge" som var borta några matcher. Man är aldrig nöjd, men vi har ändå tagit 21 poäng, säger han.