• Huvudsponsorer

"Borde avgjort med lite flyt"

19 oktober 2011 22:32

Det var tätt och jämnt där straffar fick avgöra mötet mellan Linköping och Djurgården.
- Vi borde avgjort där (i förlängningen) med lite flyt , säger Hans Särkijärvi.


– Jag håller med Hardy till stora delar. Jag tycker att vi är något vassare och något starkare än Djurgården i den första perioden. De har inte så mycket över huvud taget förutom det sista bytet när de får in pucken i samband med slutsignalen, säger tränaren Hans Särkijärvi.

- Den andra perioden har Djurgården stort sett helt och hållet. Jag tycker inte att vi kommer upp bra förutom målet vi lyckas göra. Det är ändå kamp och inte så mycket rena lägen, utan det är två lag som jobbar på på ett riktigt bra bra sätt.

- I den tredje perioden blir det så att Djurgården tar över helt och hållet framför allt de första tio minuterna och kanske även några minuter efter det. Vi tar en timeout och får samla oss, gå ner på folk och reser oss efter det. Vi spelar väldigt bra de sista sju-åtta minuterna och sudden har vi helt och håller där vi skapar många bra målchanser och borde avgjort där med lite flyt.

- Straffarna, vad ska man säga? Jag tror vi har sju matchbollar och då kan man inte vara annat än besviken när man förlorar och får det upplagt på silverfat så många gånger. Det är trots allt en poäng som kan bli viktig i slutändan för vår del.