• Huvudsponsorer

"För oss gäller det att tro på det vi gör"

15 oktober 2013 15:40

Morgondagen bjuder på en ny utmaning för Linköpings Hockey Club. Nykomlingen Örebro Hockey gästar Cloetta Center i den trettonde omgången av årets SHL.


– Det känns som att vi ska ta med oss mycket av det spelet som vi hade mot Luleå förra matchen. Jag tyckte att vi spelade med en bra intensitet, en bra variation i anfallsspelet och en bra aggressivitet i försvarsspelet. Vi är just nu bra i både boxplay och powerplay vilket vi också vill bibehålla, säger Magnus Hävelid och fortsätter med att säga:

– För oss gäller det att tro på det vi gör och ta nästa steg då kommer det att komma poäng vartefter.

Vad från matchen i lördags vill ni ta med er? – Jag tycker framförallt att vi spelar med bra fart och en bra intensitet. Vi spelar ett bra kort passningsspel men vi kan bli ännu finurligare in mot motståndarnas målbur.

– Det är sådant vi nöter på varje dag på ett eller annat sätt. Men det är inte lätt, backarna idag är bra och det är lite ge och ta, utnyttja tillfälligheter och ju mer man pratar om det så sitter det till slut. Kan vi behålla initiativet och fortsätta skjuta skott så kommer det ge utdelning.

Läget i laget?
– Alla är friska och hela. Vi gör en ändring på backsidan där Jesper Pettersson går in istället för Albin Lorentzon.