• Huvudsponsorer

Revanschläge för LHC när Luleå kommer på besök

11 oktober 2013 16:10

Linköpings HC inkasserade den tredje raka förlusten på bortaplan igår kväll när hemmalaget MODO gick segrande ur striden med 4-3 i Fjällräven Center. I morgon är det läge för revansch när Luleå gästar Cloetta Center.
– Morgondagens match mot Luleå kommer bli tempostark, säger Roger Melin.


– Jag tycker att vi gör en bra match och vi har ett bra driv i det mesta vi gör. Det är MODO som driver upp tempot och de spelade bra igår i en bra hockeymatch. Jag tycker att vi hänger på och spelar bra från mitten av första perioden och jag kan inte tycka att vi gör en dålig match för att vi förlorar. Vi blir väldigt hårt straffade för de misstag som vi gör, säger Roger Melin.

I morgon är det läge för revansch ur två perspektiv. Det ena är det självklara, att laget endast har tagit fyra poäng på de senaste fem matcherna. Det andra är att LHC föll med 5-1 mot just Luleå i SHL-premiären.

– Det var bra att vi fick spela en så tempostark match som det var mot MODO för morgondagens match mot Luleå kommer också bli tempostark. Det kommer bli högt tempo på matchen, Luleå kommer jaga mycket och jag hoppas att det blir en bra hockeymatch.

Vad definierar en bra hockeymatch?
– Det är mycket fart, högt tempo och bra driv i bägge riktningar. När man vinner pucken ska man sätta igång spelet och driva mot mål samt vara noggranna i passningsspelet. Det är för mig en bra hockeymatch.

Läget i laget?
– Det är frågetecken för Christian Engstrand som är sjuk. I övrigt är alla friska och hela, så vi kommer att ta ett beslut i morgon.