• Huvudsponsorer

Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tis 03 Jan (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Fre 17 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Sön 05 Mar (1 match)

"Vi ska kräma ur allting vi har"

7 februari 2014 16:20

I morgon går Linköping sin sista kamp innan ett två och en halv vecka långt OS-uppehåll tar sin början. För att ge laget lite extra stöd dök ett 50-tal supportrar upp på förmiddagens träning för att ge laget lite extra energi inför morgondagen.


– Det är väldigt uppskattat och jag tror att alla känner det. Det är det stödet man behöver när det går lite tungt och det går troll i spelet och det är ett sätt för spelarna att känna att man har fansen bakom sig, säger Magnus Hävelid.

Ger det extra energi inför morgondagen?
- Det tror jag att det gör. Det hjälpte oss på träningen och det är väldigt skönt att vi har supportrarna bakom oss. På det sättet blev det en inspirerande träning och jag tror att flera känner att det är bidragande till att vi gör en bra match i morgon.

Efter fyra raka förluster lyckades Linköping bryta sin negativa trend på torsdagskvällen då Färjestad besegrades med 2-4. Nu vill Magnus se att laget fortsätter på samma sätt när man i morgon åker till Stockholm.

- Vi ska ta med oss mycket av det vi gjorde igår. Det var skönt att vi fick med en seger från Karlstad där det brukar vara väldigt tuffa matcher och där vi spelade bra i boxplay, var effektiva i powerplay och jobbade väldigt hårt i försvarsspelet, säger Hävelid och fortsätter med att säga:

- Det vore skönt om vi kunde få med oss en seger och ett kvitto på att vi har vänt trenden. Vi ska kräma ur allting vi har och ha fullt fokus på vårt eget spel och inte titta på vem vi möter.

Läget i laget:
Magnus Johansson var sjuk under dagen och är ett frågetecken inför i morgon. Jonas Junland, Sebastian Karlsson och Iiro Tarkki återfinns alltjämt på frånvarolistan tillsammans med Jakub Vrana som är på landslagsuppdrag.