• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Jakob Lilja är klar för comeback!

10 januari 2018 17:33
Inför Match

Linköping står inför en spännande utmaning med två matcher i rad mot Mora IK under veckoslutet. Första matchen spelas på hemmaplan i morgon innan det går vidare uppe i Dalarna på lördag.


– Vi får ta en match i taget så att vi inte hamnar i tanken om att det är ett dubbelmöte. Vi ska se till att börja med att vinna hemmamatchen. För mig är Mora ett lag som har överraskat och som spelar bra. De har inte ändrat så mycket jämfört med hur det såg ut i Allsvenskan, de är modiga och går verkligen för att vinna matcherna på egen kraft. Det blir en nöt för oss att knäcka, säger Klas Östman.

Vad ska vårat lag göra för att knäcka den här nöten?
– Jag tycker att vi måste börja med det vi hade i Skellefteå. Det är på tiden att vi inte faller tillbaka efter att ha gjort en bra försvarsinsats, det är någonstans en bottennivå som vi inte får sjunka under. Under hela säsongen har vi blandat i vårt försvarsagerande, när vi haft fullt fokus på att försvara så har vi gjort det väldigt bra men det är alldeles för ofta som vi har blivit nöjda och glömt bort grunden i vårt spel.

Hur gör man får att komma dit?
– Vi jobbar med det varje dag och vi påminner om det och vi berömmer när vi har gjort det på ett bra sätt. Det är fler lag i den här ligan som har haft samma problem, att hitta en tillräcklig hög nivå för att vinna flera matcher i följd. Vi kan bara fokusera på vårat och vi har inte fått till det, vi måste jobba för att komma dit och kan vi göra det så har vi chansen att avancera i tabellen.

Jakob Lilja är äntligen klar för comeback efter att ha suttit vid sidan i lite mer än en månad.

– Han kommer alltid med fart, han jobbar alltid hårt och är en av de som är konsekventa i både spelet med och utan puck. Han spelar ett bra försvarsspel samtidigt som han är ett hot offensivt med sin fart och sina genombrott.

Läget i laget: Jakob Lilja är som tidigare nämnt klar för comeback. Olle Lycksell har en skadekänning och kommer inte till spel. Patrick Mullen är tillbaka i laget efter förra veckans sjukdom.