• Huvudsponsorer

Majesky: "Nästan som en slutspelsmatch"

5 januari 2012 22:13

Ivan den store är tillbaka i Linköping. Efter att ha inlett säsongen i tjeckiska Kladno skrev han häromveckan på för LHC och idag var det dags för hemmadebut.


– Jag hade kontrakt till slutet av december och de ville att jag skulle stanna kvar, samtidigt som det fanns några finska klubbar som var intresserade, säger Majesky och fortsätter:

- Sedan började jag prata med Johan och det var annorlunda eftersom jag har spelat här tidigare och kom till ett bekant lag.

Idag var det dags för återkomsten på hemmaplan och Ivan presenterades innan den sedvanliga nationalsången och fick motta ett stort jubel.

- Det har varit fullt fokus på hockey och komma in i spelet, berättar Ivan vars familj anländer någon gång de kommande veckorna.

Han fick, inte helt oväntat, stort förtroende i boxplay och såg till att bortaspelarna i AIK fick smaka sarg både en och två gånger. En bra match, med härlig karaktär och hårt spel.

- De är lite i samma situation som oss och spelar för sitt liv. Det var nästan som en slutspelsmatch idag.

Växjö på lördag. Tankar inför den matchen? - Vi måste fortsätta att arbeta hårt och kämpa, kämpa, kämpa. Sedan givetvis ta poäng, det är allt som betyder något, vi behöver poängen.