• Huvudsponsorer

Fre 24 Mar  (1 match)
Sön 26 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tis 26 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Sön 05 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Fre 17 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)

"Det är vårt sätt att spela som ska vara det som styr"

29 december 2015 16:26

Linköping står inför årets sista match. Hockeyåret 2015 avslutas i Saab Arena mot tabelltian Örebro, en match mellan två lag som kommer till matchen med seger i ryggen.


– Vi gjorde många bra saker igår som vi ska ta med oss till i morgon. Framförallt så åkte vi väldigt mycket skridskor, var intensiva och jobbiga att möta vilket vi vill vara i morgon också. Sen var det viktigt för självförtroendet att göra sju mål. Vi kommer att möta ett bra lag i morgon som senast studsade tillbaka efter en tung period. Vi ser fram emot att avsluta året på ett bra sätt, säger Dan Tangnes.

Tar ni med er några lärdomar från de två tidigare matcherna mot Örebro?
– Det är klart att vi vet lite hur de spelar, det är ett lag som är skickligt på att vända spelet och det blir viktigt att vi är noga i spelet med puck. Men det viktigaste är att vi fokuserar på det vi ska göra och att lag som kommer hit ska anpassa oss efter oss. Det är vårt sätt att spela som ska vara det som styr.

Hur tycker du att de unga grabbarna har skött sig i de senaste matcherna?
– De har skött sig väldigt bra men jag ska passa på att berömma de äldre spelarna som gör det väldigt lätt för de unga spelarna att komma in och spela bra. Det är lätt att sätta fokus på de som kommer upp men jag vill verkligen berömma de som gör det enkelt dem. Sen är det kul att en kille som Vilmos Gallo har kommit upp och verkligen blommat ut och det händer bra saker kring honom när han är på isen. Kul att se hans utveckling, jag tycker att han är en väldigt bra hockeyspelare för tillfället.

Hur är läget inför i morgon?
– Vi hoppas att alla tre som klev av matchen igår ska vara tillgängliga för spel igen i morgon. Men vi får avvakta morgondagen och se vad vi har för spelare tillgängliga.