• Huvudsponsorer

Andrew Gordon förstärker LHC

3 juni 2015 12:07

29-årige forwarden Andrew Gordon ansluter till Linköping Hockey Club. Det berättade LHC:s klubbdirektör i samband med LHC:s Sponsorgolf på Linköpings GK. Andrew kommer närmast från spel i Philadelphia Flyers farmarlag, Lehigh Valley Phantoms.


– Andrew känns som en väldigt spännande spelare och jag tycker att det är väldigt kul att han väljer spel i Linköping. Vi tror mycket på honom och precis som Rhett Rakhshani har en historik av starka slutspel, säger LHC:s General Manager Fredrik Emvall.

– Jag ser väldigt mycket fram emot den utmaning som Fredrik Emvall och LHC har givit mig. Jag har varit intresserad av att komma till Europa under ett par års tid och att börja den fasen av min karriär i Linköping är väldigt hedrande. Jag ser fram emot erfarenheten och jag kommer göra allt jag kan för att vara med och bidra till att laget kommer än närmre ett SM-guld och fortsätt bygga på dess sedan tidigare starka slutspelstradition, säger Andrew Gordon.

Andrew Gordon har sedan säsongen 2007/2008 spenderat merparten av tiden i AHL. På 499 grundseriematcher har han stått för 366 poäng. Det som sticker ut i hans karriär är hans noteringar i slutspel. På 67 slutspelsmatcher har det blivit totalt 55 poäng varav 30 mål!

Andrew har skrivit på ett ettårskontrakt med Linköping Hockey Club.