• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Kim Martin blir Sportchef för LHC Dam

20 maj 2015 16:00

Kim Martin Hasson blir sportchef för LHC Dam. Hon ersätter Johan Bunnstedt som tvingats till att sluta av hälsoskäl.


Kim har tagit en paus i sin spelarkarriär och kommer inte aktivt att spela själv den kommande säsongen. Hon har sedan tidigare jobbat deltid på marknadssidan inom LHC vilket hon kommer att fortsätta med.

- Jag trivs verkligen i klubben och är stolt och glad över att jag har fått den här utnämningen. Ekonomin i damhockeyn har alltid varit knapp men med hjälp av alla kontakter och erfarenhet jag skapat mig genom åren så tror jag att vi kan fortsätta vårt vinnande koncept. Nu kan jag hålla närkontakt med både lag och sport på ett sätt som gör att steget från att spela själv blir mindre.

Kim Martin Hasson har de två senaste åren vaktat målet i LHC:s guldlag och även verkat som målvaktsinstruktör i föreningen.

- En mycket bra lösning för LHC! Kim har enormt stor erfarenhet av damhockey och dessutom ett driv i sin person som är en enorm tillgång, säger klubbdirektören Anders Mäki och fortsätter:

- Johan Bunnstedt har gjort ett fantastisk jobb med två raka SM-guld som facit men vi har full respekt för hans hälsa. Det finns också flera duktiga personer runt om i föreningen som kan stötta Kim till en början på samma sätt som för Johan. Vi hoppas så klart att Johan tillfrisknar snabbt och att även han kan finnas med oss i framtiden.

LHC startar till hösten även ett NIU-certifierat hockeygymnasium för tjejer i samarbete med Fria Läroverken. Det är ett ytterligare steg i utvecklingen för att fostra fram duktiga ishockeyspelare även på damsidan. Kim Martin Hasson har redan tillskansat sig full utbildning inom instruktörssidan och blir även en nyckelperson i gymnasiesatsningen.

- Mycket roligt att få vara med om att starta upp något nytt som kommer att vara en stor tillgång för LHC som damhockeyförening, avslutar Kim Martin Hasson.