• Huvudsponsorer

Lee Goren är klar för LHC!

19 november 2012 17:32

Idag står det klart att forwarden Lee Goren är klar för Linköpings Hockey Club. Parterna har kommit överens om ett artistkontrakt som sträcker sig över resterande del av säsongen 2012/2013.


Linköpings HC kan idag meddela att forwarden Lee Goren ansluter till laget. LHC och Lee är överens om ett artistkontrakt som sträcker sig över resterande del av säsongen 2012/2013. Lee Goren kommer till Linköping under denna vecka och är spelklar så fort allt pappersexercis är klar.

– Lee är en stark och rejäl forward som kommer att bidra med lite mer tyngd till vårt anfallsspel, säger Linköpings sportchef Johan Hemlin.

– Det ska bli spännande och jag ser fram emot det. Linköping har alltid varit ett konkurrenskraftigt lag och ett av topplagen i serien, säger Lee Goren i en kort kommentar.

Lee kommer närmast från spel i finska Pelicans där han presterade tolv poäng (4+8) på tretton matcher. Han har tidigare representerat Skellefteå och Färjestad i den svenska Elitserien och har gjort 111 poäng (48+63) på 151 grundseriematcher samt ytterligare 18 poäng (10+8) på 31 slutspelsmatcher.