• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Matchrapport: HV71-Linköping 0-1 efter förlängning

10 december 2011 22:32

LHC förstörde den stora festen. Carl Söderberg styrde in 0-1 med 1:41 kvar att spela av förlängningen och såg till att två poäng hängde med hem till Östergötland.


Efter månader av förberedelser så var det då äntligen dags för utematchen. Med lite regn som uppladdning startade tillslut matchen, men någon vidare hockey bjöds det i ärlighetens namn inte på. Pucken studsade oturligt och många passningar gick fel.

Det öppnade upp för flera farliga lägen där både Jaroslav Hlinka, Pontus Petterström och Jukka Voutilainen missade frilägen i den första perioden. LHC fortsatte där man avslutade i torsdags och stod för en bra inledning där man pressade högt och stressade HV-försvaret. Man fick två chanser i powerplay och borde ha kunnat peta in en puck där.

Linköping fortsatte att trumma på även i den andra perioden och ett mål hängde verkligen i luften. Man skapade flera bra lägen i ett powerplay, men pucken ville inte gå in. HV71 avslutade dock bäst och var även de nära på att få in en puck sedan Magnus Johansson visats ut för slashing.

I den tredje perioden pressade HV71 på rejält och LHC lade sig på försvarssida, något man lyckades med effektivt. Hemmalagets chanser dök upp vid slumppuckar och man var nära att peta in en puck efter en rörig situation.

LHC lyckades också reda ut flera numerära underlägen, bland annat ett minutlångt tre mot fem-läge där man spelade oerhört uppoffrande. Matchen gick till förlängning och där kunde Carl Söderberg avgöra i kylan. Forwarden styrde påpassligt in ett backskott från Magnus Johansson och såg till att man fick med sig två poäng hem.