• Huvudsponsorer

Lör 22 Okt (1 match)
Tis 25 Okt (1 match)
Tor 27 Okt (1 match)
Lör 29 Okt (1 match)
Tor 10 Nov (1 match)
Lör 12 Nov (1 match)
Tis 15 Nov (1 match)
Tor 17 Nov (1 match)
Fre 18 Nov (1 match)
Tis 22 Nov (1 match)
Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)

Sista matchen innan landslagsuppehållet

2 november 2012 14:38

Morgondagen bjuder på den sista matchen innan landslagsuppehållet. Färjestad kommer på besök till Cloetta Center, en match som förväntas bli en match med högt underhållningsvärde.


Efter två raka förluster knöt LHC handen i fickan och åkte upp till Örnsköldsvik, med målet att ta hem tre poäng. Resultatet känner vi till vid det här laget, LHC vann med 0-3 efter en väl genomförd bortamatch.

– En gediget genomförd bortamatch. Vi är hundra procentiga i vår arbetsinsats, i vår kamp och upp i det uppoffrande spelet. Det kommer krävas i morgon också, när Färjestad kommer till Cloetta Center, säger Linköpings Magnus Hävelid.

Morgondagen bjuder på tufft motstånd i form av ett Färjestad som har spelat väldigt bra i de två senaste matcherna. Dessutom har målvakten Alexander Salak stoppat samtliga skott i de senaste två matcherna.

– Det gäller att mobilisera kraft inför morgondagen. Når man inte upp till full kapacitet så blir det svårt att vinna. Vi ska ta med oss energin vi hade igår för då vet vi att vi är ett svårslaget lag.

Linköping har spelat väldigt bra powerplay i de senaste matcherna, men det var först i gårdagens match som laget fick utdelning. I morgondagens match blir specialteams återigen väldigt viktigt och det krävs hårt jobb i de spelformerna om LHC ska ta poäng.

– Matcherna är så pass jämna så det gäller att vara effektiva i powerplay och boxplay. Vi ska mobilisera kraft inför morgondagen, vi har en skön känsla i gruppen och vi ska ta lite revansch efter förlusten i Karlstad.

Läget i laget?
– Preliminärt så ställer vi upp med samma lag som i gårdagens match.