• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Onsdag Ons 24 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Andra hemmamatchen mot Brynäs på kort tid

20 november 2017 18:26
Inför Match

För 18 dagar sedan vann LHC mot Brynäs med 3-1 i Saab Arena. I morgon det åter dags för lagen att gå upp mot varandra.


Linköping kommer närmast från ett dubbelmöte med HV71 som resultatmässigt slutade med en vinst och en förlust efter straffar. Insatsmässigt var det två väl genomförda matcher av Linköpingslaget.

– Vi gjorde två bra insatser. Jag tycker att vi är lite bättre i matchen på hemmaplan som vi förlorade och det kanske låter lite konstigt, men då kontrollerade vi matchen i 60 minuter. På bortaplan kändes det som att vi höll på att tappa våra linjer i den andra perioden och spelade mer på chans, men vi var effektiva och det blev en ganska enkel resa tillslut, säger Klas Östman.

Vad kan ni ta med er därifrån in i morgondagens match?
– Det var många som fick göra poäng och mål och vi har ett kollektivt självförtroende som är lite högre och det är positivt. Utmaningen för oss hittills har varit att följa upp bra insatser med ytterligare så att vi inte dippar för mycket. Spelet med puck var mycket bra mot HV och kan vi upprepa det så är vi svåra att slå.

En spelare som det har pratats mycket om på slutet är junioren Olle Lycksell, som i det andra mötet mot HV71 gjorde sitt första SHL-mål.

– Han har varit jättebra. Han är bekväm med pucken, han slänger inte ifrån sig den utan adress. Han är en bra skridskoåkare, han har ett bra skott och han ser spelet på ett bra sätt. Han har en hög potential och ju mer han spelar desto bättre kommer han bli.

Läget i laget: Daniel Olsson-Trkulja är ej tillgänglig för spel. Anton Björkman har precis börjat gå för fullt på träning men är inte aktuell för spel i morgondagens match.

Biljetter till matchen köper du här

Kommer du ihåg hur det såg ut senast vi mötte Brynäs hemma? Om inte, klicka här