• Huvudsponsorer

Lör 25 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tis 26 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Sön 05 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Fre 17 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)

"Vi har fullt fokus på Färjestad"

20 november 2011 13:30

Ännu en tuff match står på schemat för LHC när de på måndagskvällen gästas av Färjestad. Efter förlusten mot Timrå har spelare och ledare ställt om fokus och ser nu fram emot en ny tuff drabbning. – Vi har fullt fokus på Färjestad i morgon, säger Magnus Hävelid.


Efter gårdagens förlust mot Timrå riktas nu Linköpings fokus mot morgondagens match när Färjestad kommer på besök till Cloetta Center. LHC tränade på som vanligt under söndagen och har ställt in siktet på Färjestad.

– Gårdagens match har vi lagt bakom oss och gjort bokslut på. Vi kom inte upp i normal standard igår och när man inte gör det så är det förlust i dagens elitserie. Men för oss gäller det nu att nollställa sig och vi har fullt fokus på Färjestad i morgon, säger Magnus Hävelid.

Morgondagens motståndare Färjestad imponerade inte i säsongsinledningen men har lyckats vända sin negativa trend och återfinns numera på slutspelsplats, en poäng framför LHC som i samband med förlusten igår föll nedanför slutspelsstrecket.

– Oavsett vilka man möter så måste man alltid i första hand fokusera på sitt eget spel. Det är det man kan påverka och det är det som måste fungera om man ska vinna i dagens jämna elitserie. Man har inte råd med dalar under matcherna utan det krävs en stadig och jämn nivå i 60 minuter. Det är något som vi, helt klart, måste förbättra.

LHC och Färjestad har mött varandra två gånger tidigare under säsongen, två matcher som har slutat med hemmavinst. besegrade FBK hemma med 1-0 medan FBK segrade i Löfbergs Lila med 3-0 för en dryg månad sen.

Vad har ni jobbat på under dagens träning?
– Generellt sett så jobbar vi varje träning med olika delar av vårt grundspel. På sista tiden har vi lagt ned lite extra tid på att få upp intensiteten i vårt anfallsspel bland annat genom att vända spelet snabbare och fylla på med backarna. Alla fem spelare på banan måste helt enkelt bli mera delaktiga i anfallsspelet över hela banan.

Hur ser det ut med laget i morgon?
– Vi har alla spelare tillgängliga förutom Sebastian och vi kommer att ta ut laget i morgon efter matchvärmningen.