• Huvudsponsorer

Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Mån 05 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tis 03 Jan (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Fre 17 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)

"Vi har fullt fokus på Färjestad"

20 november 2011 13:30

Ännu en tuff match står på schemat för LHC när de på måndagskvällen gästas av Färjestad. Efter förlusten mot Timrå har spelare och ledare ställt om fokus och ser nu fram emot en ny tuff drabbning. – Vi har fullt fokus på Färjestad i morgon, säger Magnus Hävelid.


Efter gårdagens förlust mot Timrå riktas nu Linköpings fokus mot morgondagens match när Färjestad kommer på besök till Cloetta Center. LHC tränade på som vanligt under söndagen och har ställt in siktet på Färjestad.

– Gårdagens match har vi lagt bakom oss och gjort bokslut på. Vi kom inte upp i normal standard igår och när man inte gör det så är det förlust i dagens elitserie. Men för oss gäller det nu att nollställa sig och vi har fullt fokus på Färjestad i morgon, säger Magnus Hävelid.

Morgondagens motståndare Färjestad imponerade inte i säsongsinledningen men har lyckats vända sin negativa trend och återfinns numera på slutspelsplats, en poäng framför LHC som i samband med förlusten igår föll nedanför slutspelsstrecket.

– Oavsett vilka man möter så måste man alltid i första hand fokusera på sitt eget spel. Det är det man kan påverka och det är det som måste fungera om man ska vinna i dagens jämna elitserie. Man har inte råd med dalar under matcherna utan det krävs en stadig och jämn nivå i 60 minuter. Det är något som vi, helt klart, måste förbättra.

LHC och Färjestad har mött varandra två gånger tidigare under säsongen, två matcher som har slutat med hemmavinst. besegrade FBK hemma med 1-0 medan FBK segrade i Löfbergs Lila med 3-0 för en dryg månad sen.

Vad har ni jobbat på under dagens träning?
– Generellt sett så jobbar vi varje träning med olika delar av vårt grundspel. På sista tiden har vi lagt ned lite extra tid på att få upp intensiteten i vårt anfallsspel bland annat genom att vända spelet snabbare och fylla på med backarna. Alla fem spelare på banan måste helt enkelt bli mera delaktiga i anfallsspelet över hela banan.

Hur ser det ut med laget i morgon?
– Vi har alla spelare tillgängliga förutom Sebastian och vi kommer att ta ut laget i morgon efter matchvärmningen.