• Huvudsponsorer

Biljettinformation

Biljetter till LHC

Just nu är det säsongskortstider!

All information om LHC:s säsongskort hittar Du här:
» Till Information & bokning Säsongskort 17/18

Biljettinformation

Efter sommaren släpps de lösa biljetterna till LHC:s matcher. Exakt datum meddelas senare. Du köper då Din biljett enklast direkt online via länken nedan. Du får då biljetten direkt i mobilen eller kan skriva ut den om Du heller vill det. En populär nyhet från förra säsongen är de mycket prisvärda Familje- och Kompispaketen:

Familjepaketet
4 st biljetter (2 vuxna + 2 barn/ungdom)
Kr 595 (149 kr per st)

Kompispaketet
6 st biljetter
Kr 990 (165 kr per st)

Dessa biljetter gäller för fritt val av sittplats i arenan, förutom de centrerade (gula) platserna på nedre etage. OBS! att det är begränsat antal paket till varje match.

Du kan givetvis också välja ordinarie biljetter i hela arenan samt ståplats. De ordinarie biljetterna i grundserien varierar i pris från 200 kr på sittplats och 100 kr på ståplats (175) beroende på plats i arenan och match. Klicka Dig gärna runt på biljettsajten för exakt pris.

Välkommen till LHC och Saab Arena!

» LHC-biljetter

Restaurangplats
En oslagbar helhetsupplevelse är att äta gott i restaurangen och titta på matchen från Ditt bord! Priserna varierar från match till match och bokas direkt hos LHC Kundcenter, tel 013-37 12 00 eller e-post [email protected]. Restaurangplatser kan inte bokas via biljettsajten på nätet, du är istället välkommen via e-post eller telefon.

Spelprogrammet
Spelschema hittar Du senare på biljettsajten eller om Du vill skriva ut ett enkelt schema i pdf:

» LHC:s hemmamatcher i SHL 17/18 (pdf)

Övrigt (gäller efter biljettsläppet efter sommaren)

Om Du känner Dig osäker på internetköp går det bra att köpa biljetter hos någon av våra ombud. Du kan även komma till Saab Arena under vardagar mellan 11-14 och köpa biljett över disk. Men notera att det är en extra förköpsavgift över disk i arenan som inte finns på nätet eller hos våra ombud.

Medlemmar behöver heller inte betala den extra avgiften vid direktköp i arenan mot uppvisande av medlemskort.

Ombud

 • ICA Maxi Stormarknad, Tornby
 • ICA Signalen, Ekholmen
 • Gränden Spel & Tobak
 • Berga Spel & Tobak
 • OKQ8 Vikingstad
 • Hemköp City, Linköping
 • Tempo Tallboda, Linköping
 • COOP Finspång
 • Direkten Norrköping
 • Visit Linköping, Konsert & Kongress Linköping
 • Vadstena Buss Resebutik 
 • Frendo, Kisa

Begränsad sikt
Vi vill påminna alla kunder om att rad 1 och 2 på nedre etage har begränsad sikt. I vissa fall väldigt begränsad då spelare och ledare i lagen ställer sig i vägen inuti båset. Dessa platser är därför nedsatta jämfört med rad 3 och uppåt. Rabatten är 120 kronor per biljett.

Små barn
Barn upp till sju år äger rätt till fritt inträde i målsmans sällskap till ståplats. Barn i famn är tillåtet på sittplats upp till tre års ålder. Därefter är barnet för stort och stör intillsittande publik. OBS! Vi betonar också säkerhetsrisken för flygande puckar för små barn som rör sig i arenan, även små barn i famn. Välj i dessa fall platser bakom droppnätet på kortsidan eller på övre etage.

Aktiv Sittplats
Notera att sektion G på nedre etage är en hemmaläktare för Aktiv Sittplats. Detta innebär att Du som hejar på LHC är välkommen till denna läktare för att heja fram vårt lag. 

Samtidigt - för övriga besökare - notera att här är det LHC som gäller och det är fritt fram att heja friskt på hemmalaget och stå upp, klappa och bidraga till stämningen i arenan. Det innebär att Du som inte är beredd på detta skall INTE välja biljett på denna läktare. Samma gäller Dig som sympatiserar med ett annat lag (vilket är helt OK!), men vi hänvisar Dig till andra läktarsektioner för att Du ska få en maximal hockeyupplevelse.