• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Luleå
LHF

LHC vann i omstarten

14 februari 2017 22:10
Efter Match

LHC fortsätter att vara starka på hemmaplan. Mot Luleå kom lagets sjunde raka hemmaseger efter en stabil insats som bjöd på mål av Broc Little och Ken Andre Olimb.


Matchen bjöd på en något trevande start där gästerna Luleå var det något mer aktiva laget. Luleå skapade inledningsvis de bästa chanserna och lyckades få LHC under tryck ett par gånger om.

LHC började sedan jobba sig tillbaka in i matchen, lyckades skapa ett par bra chanser men få inte in ledningspucken. Spelet i powerplay efter sju minuter lämnade en del att önska och Luleå kunde ganska enkelt klara av sin utvisning.

Linköping drog på sig två utvisningar under periodens avslutande hälft och visade då upp ett bra spel i boxplay och skapade dessutom ett par goda möjligheter.

Den absolut bästa chansen för LHC kom efter sjutton minuter när Broc Little fick ett öppet läge, men avslutet från LHC:s bäste målgörare så här långt gick över.

I den andra perioden var det ett helt annat LHC som kom ut på isen. Hemmalaget fick upp en högre fart i spelet, fick ner fler puckar djupt på Luleå och skapade därifrån fler målchanser.

Linköping tryckte på ordentligt och Luleå hade stora problem med att hänga med i hemmalagets tempo och intensitet.

I den tolfte minuten lyckades hemmalaget spräcka nollan hos Luleås Joel Lassinantti. Broc Little stod för en fin framspelning till Ken Andre Olimb som stänkte dit sjätte mål i SHL.

Tre minuter senare var det dags igen. Emil Sylvegård hittade fram till Broc Little som stod ren framför mål och styrde in LHC:s andra mål i matchen.

LHC hade bud på ytterligare mål i perioden men fick nöja sig med en tvåmålsledning inför den tredje perioden.

Där kom Luleå ut med ambitionen att göra ett snabbt reduceringsmål. Men LHC spelade väldigt ett väldigt stabilt försvarsspel och de få gånger som det blev farligt stod Marcus Högberg ivägen.

Det syntes under den avslutande perioden att LHC just nu är ett lag med högt självförtroende. Hemmalaget lyckades utan några större problem att stänga ner matchen och kunde när slutsignalen gick räkna in en bra vinst på hemmaplan.