• Huvudsponsorer

Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Sön 05 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)
Lör 18 Mar (1 match)
Mån 20 Mar (1 match)
Ons 22 Mar (1 match)
Fre 24 Mar (1 match)
Sön 26 Mar (1 match)
Tis 28 Mar (1 match)Är Du en tävlingsmänniska?

Det är vi inom LHC. Det är bara 17 år sedan vi avancerade till SHL för första gången. Därefter har vi etablerat oss på  ett fantastiskt sätt och faktum är att LHC har slutat bland de fem bästa i SHL:s grundserie i elva av de tretton senaste åren! Med tredjeplatsen från i vintras fortsätter vi kontinuerligt att vara ett stabilt topplag och skapa förutsättningar för att vinna SM-guldet. 

På damsidan har vi tre finaler och två SM-guld de tre senaste åren. Vi ska fortsätta att leda utvecklingen inom damhockeyn genom att utveckla vårt eget spel och ambitiösa spelare genom vårt NIU-gymnasium.

Vi deltager i idrott. Det går ut på att tävla. Men också att utveckla människor för att lyckas. Detta skall alltid genomsyra LHC:s verksamhet.

Vi vill att du som samarbetspartner känner av denna anda och professionalism från LHC-organisationen. Vi sprider den gärna till dig så att du kan få samma känsla hos dig. Att aldrig vara nöjd och ständigt sätta upp nya, tuffa men realistiska mål. Tillsammans kommer vi då att få dela glädjen av att lyckas! Vi längtar…
 
Under åren har vi utvecklat marknadsföringsprodukter som passar alla storlekar och typer av företag. Från det lilla företaget på den lokala marknaden till den multinationella koncernen. 
  
Ta gärna kontakt med någon av våra säljrepresentanter för ett allmänt snack. Du kan också då kostnadsfritt få tillsänt dig vår omfattande marknadsbroschyr. Denna finns även nedladdningsbar här till höger.

Välkommen till Linköping Hockey Club ! 

Marknadsfakta

De sportsliga framgångarna har gått hand i hand med det strategiska arbetssätt vi har haft som mål - att etablera LHC som ett av landets starkaste sportvarumärken. Ett kvitto är den undersökning som Sport & Affärer utför, där LHC varit med i toppen såväl i många år. Men vi slår oss aldrig till ro, utan är beredda att göra allt för att Du och Ditt företag skall få maximal återbäring på vårt samarbete.

Det i branschen välrenommerade företaget Sponsor Insight utför årligen undersökningar om allmänhetens uppfattning runt sponsring och intresse. Ett statistiskt säkerställt utval av befolkningen i olika målgrupper tillfrågas.

Mätningar visar att SHL är den liga som tilldrar sig allra störst intresse hos den svenska befolkningen. Nästan 40 procent säger sig vara ganska eller mycket intresserade av serien. Tvåa är förstås Allsvenskan i fotboll och trea Hockeyallsvenskan.

Är du intresserad att se vad vi på LHC har att erbjuda just Ditt företag? Tveka inte att höra av dig, vi har något för alla.

Kontakt MarknadFredrik Johnson
Försäljningschef
013-37 11 91
fredrik.johnson


Ida Johansson
Säljare
013-37 12 09
ida.johansson


Harald Björk
Säljare
013-37 12 15
harald.bjork


Peter Green
Säljare
013-37 11 93
peter.green


Kim Martin Hasson
Säljare
013-37 12 10
kim.martin

Lägg till "@lhc.eu" för komplett epostadress.

Ladda Ned

» Marknadsbroschyr (pdf)
» Försäljningsvillkor (pdf) 

Fler erbjudanden

» Marknadsaktuellt

Allmän kontakt

För bokning av företagsarrangemang via LHC Kundcenter:
013-37 12 00
[email protected] 

 

Mediafakta 2015/2016

  • LHC exponerades till över 70 miljoner tv-tittare
  • Totalt förekom LHC i 400 inslag/sändningar i TV
  • 450 bilder med LHC förekom i svenska större dagstidningar
  • Utrymmet i dagspress nådde över 130 miljoner läsare
  • 64 matcher direktsändes i några av de största tv-kanalerna
  • LHC exponerades i över 800 bilder på webben
  • Hemsidan når cirka  350 000 impressions per månad.