• Huvudsponsorer

Lör 25 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tis 26 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Sön 05 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Fre 17 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)

Medlemsförmåner

Linköping Hockey Club
När du köper biljetter till våra hemmamatcher erbjuder vi medlemmar rabatt om biljetten köps på plats i Saab Arena. Storleken på rabatten beslutas år från år beroende på det ordinarie biljettpriset. Som medlem kan Du köpa en biljett per match i grundserien till rabatterat pris.

Intersport
Intersport är samarbetspartner till LHC och officiell leverantör av material och sortiment i LHC Fans Shop. Som medlem i Linköping Hockey Club har du dessutom möjlighet till återbäring på alla inköp från Intersport och som extra utöver det stödjer Du LHC om Du anger LHC som Din favoritklubb på Intersports hemsida. 

Skapa konto på Intersport kostnadsfritt redan idag och ange LHC som Din favoritklubb! Klicka in dig och anmäl dig redan idag! Om Du redan har Intersportkonto, logga in och ange LHC som favoritklubb!

» Till Club Intersport

Fromholtz Foto
En av Linköpings största fotoaffärer, Fromholtz Foto, ligger på Trädgårdstorget 6 mitt i centrala Linköping. Som medlem har du 15 procents rabatt på samtliga inköp i denna fotokunniga butik.

Badpalatset
VVS-firma i Linköping som hjälper till med det mesta när det gäller badrum och kakel. Som medlem i LHC får du 15 procents rabatt.
 
Rejmes
Är bilen smutsig? Då är det Rejmes du ska åka till. 15 procent på biltvätt är det som gäller hos bilåterförsäljaren som ligger bara några 100 meter ifrån Saab Arena.

Linköping Sportcenter
Perfekt för dig som vill hålla igång och spela lite bollsport. Squash är bra träning och tre gånger så effektiv som tennis när det gäller konditionsträning. De erbjuder också aktiviteter som Innebandy, Badminton, Bordtennis och Gymträning. 10 procents rabatt på strötider får du som medlem i LHC.

Alla erbjudanden gäller på ordinarie priser, endast i Linköping och mot uppvisande av medlemskort.