• Huvudsponsorer

Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tor 26 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Fre 17 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Sön 05 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)

Medlemsförmåner

Linköping Hockey Club
När du köper biljetter till våra hemmamatcher erbjuder vi medlemmar rabatt om biljetten köps på plats i Saab Arena. Storleken på rabatten beslutas år från år beroende på det ordinarie biljettpriset. Som medlem kan Du köpa en biljett per match i grundserien till rabatterat pris.

Intersport
Intersport är samarbetspartner till LHC och officiell leverantör av material och sortiment i LHC Fans Shop. Som medlem i Linköping Hockey Club har du dessutom möjlighet till återbäring på alla inköp från Intersport och som extra utöver det stödjer Du LHC om Du anger LHC som Din favoritklubb på Intersports hemsida. 

Skapa konto på Intersport kostnadsfritt redan idag och ange LHC som Din favoritklubb! Klicka in dig och anmäl dig redan idag! Om Du redan har Intersportkonto, logga in och ange LHC som favoritklubb!

» Till Club Intersport

Fromholtz Foto
En av Linköpings största fotoaffärer, Fromholtz Foto, ligger på Trädgårdstorget 6 mitt i centrala Linköping. Som medlem har du 15 procents rabatt på samtliga inköp i denna fotokunniga butik.

Badpalatset
VVS-firma i Linköping som hjälper till med det mesta när det gäller badrum och kakel. Som medlem i LHC får du 15 procents rabatt.
 
Rejmes
Är bilen smutsig? Då är det Rejmes du ska åka till. 15 procent på biltvätt är det som gäller hos bilåterförsäljaren som ligger bara några 100 meter ifrån Saab Arena.

Linköping Sportcenter
Perfekt för dig som vill hålla igång och spela lite bollsport. Squash är bra träning och tre gånger så effektiv som tennis när det gäller konditionsträning. De erbjuder också aktiviteter som Innebandy, Badminton, Bordtennis och Gymträning. 10 procents rabatt på strötider får du som medlem i LHC.

Alla erbjudanden gäller på ordinarie priser, endast i Linköping och mot uppvisande av medlemskort.