• Huvudsponsorer

LHC Team 1217

Välkommen till Team 1217!

- Ett samarbete mellan LHC, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta  

LHC Team 1217 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt Säsongskort Sittplats på LHC:s matcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 1 augusti. Du skriver på ett avtal där Du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt säsongkort. Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över höst/vinter/vår och hela sommaren för att få tillgång till den kommande säsongen.

Säsongen 2017/18

- Det har varit ett otroligt intresse varje höst under anmälningsperioden för Team 1217. Trots att vi ökade på antalet medlemmar vid en andra period hösten 2016 så blev även den full på bara några timmar. En ny säsong startar i augusti och då öppnar anmälan på nytt.

- Observera att medlemmar födda 1999 kliver ur TEAM 1217 av åldersskäl i augusti 2017. För Dig som faller för åldersstrecket - blir vuxen - finns tillgång till ett tidsbegränsat erbjudande under efterföljande höst om ett Säsongskort till extra förmånligt pris. På så sätt kan Du fortsätta gå på hockey till mycket låg kostnad!

- Ungdomar födda 2005 är de yngsta som välkomnas till denna säsong. 

- Team 1217 är alltså för ungdomar mellan 12 och 17 år, men för att vara enkel och rättvis innebär det för säsongen 2017/2018 att alla ungdomar som är födda mellan 2000 och 2005 är välkomna! Håll utkik i augusti på LHC:s hemsida och i Corren.

- Glöm inte att både föräldrar och barn måste vara närvarande vid kontraktssigneringen. Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Detta är av det skälet att vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan hela säsongen och vidare över sommaren om man vill fortsätta säsongen därpå.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom Team 1217. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt - i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för Team 1217 från LHC är två spelare, Sebastian Karlsson från herr- och Pernilla Winberg från damlaget. Det är i första hand dessa som skriver under "kontraktet" tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

LHC förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar f n till Sittplats på rad 1 och 2 nedre etage i arenan i SHL:s grundserie (närmast isen). OBS! Det är ENDAST dessa platser som står till Ditt förfogande med Team 1217-kortet. Du har också fri entré och fri sittning på samtliga matcher i SDHL.

Vi tackar våra samarbetspartnes, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta som stöttar Team 1217 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på [email protected].

Välkommen till LHC Team 1217
hälsar Linköping Hockey Club genom
Sebastian Karlsson & Pernilla Winberg

 

Information 2017/18

Under augusti öppnar anmälan för den nya säsongen. Detta sker via en elektronisk anmälningsfunktion på internet och länken till denna kommer att publiceras här på denna sida.

Första tillfället för att sedan signera sitt kontrakt kommer i sedvanlig ordning att bli under Stadsfesten, mer information får Du när Du har anmält dig.

Glöm inte att förälder/målsman måste närvara vid kontraktsskrivningen.

OBS! Målsman måste lämna sina kontaktuppgifter vid anmälan samt medfölja och signera!

Inte uppfyllt din del? [email protected]