• Huvudsponsorer

Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Sön 05 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)
Lör 18 Mar (1 match)
Mån 20 Mar (1 match)
Ons 22 Mar (1 match)
Fre 24 Mar (1 match)
Sön 26 Mar (1 match)
Tis 28 Mar (1 match)

LHC Team 1217

Välkommen till Team 1217!

- Ett samarbete mellan LHC, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta  

LHC Team 1217 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt Säsongskort Sittplats på LHC:s matcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 1 augusti. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt säsongkort. Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över höst/vinter/vår och hela sommaren för att få tillgång till den kommande säsongen.

Säsongen 2016/17

- Det har varit ett otroligt intresse under anmälningsperioden för Team 1217. Trots att vi ökade på antalet medlemmar vid en andra period så blev även den full på bara några timmar. Vi kan tyvärr inte ta emot fler medlemmar denna säsong.

- Observera att medlemmar födda 1998 kliver ur TEAM 1217 av åldersskäl. För Dig som faller för åldersstrecket - blir vuxen - finns tillgång till ett tidsbegränsat erbjudande under efterföljande höst om ett Säsongskort till extra förmånligt pris. På så sätt kan Du fortsätta gå på hockey till mycket låg kostnad!

- Ungdomar födda 2004 är de yngsta som välkomnades till denna säsong. 

- Team 1217 är alltså för ungdomar mellan 12 och 17 år, men för att vara enkel och rättvis innebär det för säsongen 2016/2017 att alla ungdomar som är födda mellan 1999 och 2004 var välkomna!

- Glöm inte att både föräldrar och barn måste vara närvarande vid kontraktssigneringen. Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Detta är av det skälet att vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan hela säsongen och vidare över sommaren om man vill fortsätta säsongen därpå.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom Team 1217. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt - i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för Team 1217 från LHC är två spelare, Sebastian Karlsson från herr- och Pernilla Winberg från damlaget. Det är i första hand dessa som skriver under "kontraktet" tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

LHC förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar f n till Sittplats på rad 1 och 2 nedre etage i arenan i SHL:s grundserie (närmast isen). OBS! Det är ENDAST dessa platser som står till Ditt förfogande med Team 127-kortet. Du har också fri entré och fri sittning på samtliga matcher i SDHL.

Vi tackar våra samarbetspartnes, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta som stöttar Team 1217 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på [email protected].

Välkommen till LHC Team 1217
hälsar Linköping Hockey Club genom
Sebastian Karlsson & Pernilla Winberg

 

Information 2016/17

Fullt! Det har varit ett enormt intresse för Team 1217, precis som förra säsongen. Vi kan f n inte ta emot fler ungdomar beroende på att vi inte kan bereda fler gratisplatser i arenan.

Alla som har anmält sig till och med den 19 augusti kommer att få e-post veckan efter med information om när och hur man kan komma och skriva kontrakt samt checka ut sina säsongskort 1217.

Första tillfället kommer i sedvanlig ordning att bli under Stadsfesten, mer information får Du när Du har anmält dig.

Glöm inte att förälder/målsman måste närvara vid kontraktsskrivningen.

 

Anmälan till Team 1217

Medlemsantalet är för närvarande fullt. Om det blir platser lediga av olika anledningar kommer det information om kompletterade anmälan.

OBS! Målsman måste lämna sina kontaktuppgifter vid anmälan samt medfölja och signera!

Inte uppfyllt din del? [email protected]