• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

LHC Team 1217

Välkommen till Team 1217!

- Ett samarbete mellan LHC, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta  

LHC Team 1217 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt Säsongskort Sittplats på LHC:s matcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 1 augusti. Du skriver på ett avtal där Du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt säsongkort. Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över höst/vinter/vår och hela sommaren för att få tillgång till den kommande säsongen.

Säsongen 2017/18

- Det har som vanligt varit ett otroligt intresse under anmälningsperioden för Team 1217. Trots att vi har ökat maxantalet för antal medlemmar så är nu medlemslistan full. 

- Team 1217 är alltså för ungdomar mellan 12 och 17 år, men för att vara enkel och rättvis innebär det för säsongen 2017/2018 att alla ungdomar som är födda mellan 2000 och 2005 haft chansen att anmäla sig.  

- Du som anmält dig och fått ett bekräftelsemejl men inte hade möjlighet att komma och skriva på kontraktet på Stadsfesten får tre alternativa tillfällen, se nedan. Detta gör Du tillsammans med målsman för att Du ska få Ditt säsongskort utkvitterat.

- Glöm inte att både föräldrar och barn måste vara närvarande vid kontraktssigneringen. Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Detta är av det skälet att vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan hela säsongen och vidare över sommaren om man vill fortsätta säsongen därpå.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom Team 1217. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt - i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för Team 1217 från LHC är två spelare, Sebastian Karlsson från herr- och Pernilla Winberg från damlaget. Det är i första hand dessa som skriver under "kontraktet" tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

LHC förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar f n till Sittplats på rad 1 och 2 nedre etage i arenan i SHL:s grundserie (närmast isen). OBS! Det är ENDAST dessa platser som står till Ditt förfogande med Team 1217-kortet. Notera att Du kan bli av med Ditt kort om Du inte sköter detta och försöker ta Dig in på andra sektioner.

- Du har också fri entré och fri sittning på samtliga matcher i SDHL mot uppvisande av Team1217-kortet.

Vi tackar våra samarbetspartnes, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta som stöttar Team 1217 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på [email protected].

Välkommen till LHC Team 1217
hälsar Linköping Hockey Club genom
Sebastian Karlsson & Pernilla Winberg

 

Information 2017/18

Tillfällen för att signera kontrakt och kvittera ut Säsongskort

Alla som har anmält sig via formuläret och fått en bekräftelse på anmälan per epost -kan skriva kontrakt och hämta ut sina säsongskort vid något av följande tillfällen. Platsen är Receptionen Saab Arena:

· Tisdagen den 12/9 kl 16.30-19.00

· Torsdagen den 14/9 kl 16.30-19.00

· Måndagen den 18/9 kl 16.30-19.00

Glöm inte att förälder/målsman måste närvara vid kontraktsskrivningen.

Inte uppfyllt din del? [email protected]