LHC säkrar upp tre viktiga spelare inför kommande säsong
Publicerad: 2021-04-30
Nyhet
På självaste valborgsmässoafton presenterar LHC tre kontraktsförlängningar inför säsongen 2021/2022. Norska trion Madelen Haug Hansen, Ingrid Morset och Lene Tendens stannar i Östergötland.

De har tillsammans 839 spelade matcher i LHC-tröjan. Det är med andra ord en del av de senaste årens ryggrad som nu har valt att bli kvar i Linköping och Östergötland.

Madelen Haug Hansen har varit längst i föreningen av de tre. Hon kom till Linköping redan 2012.

– Jag har trivts väldigt bra i Linköping hela tiden, både i föreningen och i staden. Jag har fått möjlighet att utvecklas som spelare för varje år som har gått och varit i ett lag som har haft möjligheten att vinna, säger Madelen. Hela intervjun med Madelen läser du här!

Ingrid Morset kom till säsongen 2014/2015 och tog SM-guld på direkten. Nu vill hon vara med och ta tillbaka LHC till den absoluta toppen.

– Målet för säsongen är att sätta Linköping på kartan igen. Jag vill hitta tillbaka känslan av att vara det bästa laget. Efter två rätt så tunga säsonger är jag mer än redo att ta tillbaka SM-titeln till Cluben, säger Ingrid. Hela intervjun med Ingrid läser du här!

Lene Tendenes må endast vara 22 år gammal, men har redan spelat en bra bit över 200 matcher i LHC.

– LHC har betytt otroligt mycket för mig både som person och spelare. Jag har utvecklats och tagit stora kliv både på och utanför isen. Jag trivs väldigt bra i Cluben och i stan, säger Lene. Hela intervjun med Lene läser du här!

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners