• Huvudsponsorer

Diamantpartnern Botrygg satsar vidare med Linköping Hockey Club

22 juni 2020 13:25
Nyhet

Linköping Hockey Club och Botrygg har en lång och fin historia av samarbete. Nu fortsätter Botrygg sitt engagemang som diamantpartner till LHC.


För Botrygg är partnerskapet med LHC bland annat en mötesplats för hyresgäster och medarbetare.

– För Botrygg är det viktigt att skapa trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Vårt samarbete med LHC utgör ett bra forum där vi kan låta våra kunder träffa sina grannar och våra medarbetare under trevliga former. Vi bjuder in de boende i våra fastigheter till middag och match i vår loge vilket är mycket uppskattat. På senare år har vi även bjudit in samtliga våra kunder i Linköping till en match. Både de som bor i våra bostäder, men även elever i förskolor- och skolor som vi äger, säger Adam Cocozza, Botryggs VD.

För Linköping Hockey Club innebär det fortsatta engagemanget från Botryggs sida att en mångårig partner blir föreningen trogen.

– Det är mycket glädjande att Botrygg väljer att fortsätta arbeta med LHC och på en så hög nivå. Botrygg är en av våra största partners och som visat stort engagemang för idrotten i Linköping under många år. LHC och Botrygg samarbetar på flera olika plan, där bland annat CSR-frågorna är i fokus vilket visar på en stor förståelse över hur viktig idrotten är för vårt samhälle säger Michael Sturehed, marknadschef LHC.