Åttonde raka segern!
Publicerad: 2021-10-13
Nyhet
15:e september. Det är senaste gången som LHC:s J20-lag fick känna på hur det är att förlora. Mot Färjestad tog laget sin åttonde raka seger och resan uppåt i tabellen fortsätter med full fart.

Färjestad tog ledningen i matchen när Anton Berglund fick in pucken bakom Carl Lidö, sex minuter in i den första perioden.

Kvitteringen från LHC:s sida kom ytterligare sex minuter senare när Gabriel Eklund noterades för sitt tredje mål för säsongen, framspelad av Liam Valente och Max Forsell.

Samme Eklund klev fram i den andra perioden när han satte dit 2-1 pucken och satte LHC i ledning.

Den ledningen släppte aldrig gästerna från Östergötland. Olle Norberg stod för 3-1 i powerplay i sista perioden, hans andra mål sedan flytten från Almtuna.

Färjestad reducerade med tio minuter kvar att spela genom Lucas Forsell, men det var också så nära som Karlstadlaget kom.

Fabian Wagner gjorde 4-2 i tom målbur, vilket fastställde slutresultatet.

I och med vinsten klev LHC upp på tredjeplats i J20 Nationell Södra.