J20 stängde helgen med ny storseger
Publicerad: 2021-10-03
Nyhet
För andra dagen i rad vann Clubens J20-lag med 5-1. Igår var det mot Karlskrona, idag var det Frölunda som fick se sig besegrade av segermaskinen från Östergötland.

Första perioden blev mållös trots ett spelmässigt övertag och ett stort anfall målchanser för LHC.

– Vi för spelet i den första perioden. Vi skapar långa anfall på Frölunda och har både flest och bäst målchanser. Det enda som saknas är skärpan att ta vara på chanser, säger Jesper Bohlin, assisterande tränare i LHC.

I den andra perioden blev det islossning totalt för Cluben. Ettan kom, tvåan kom, trean kom och fyran kom så småningom. Mateusz Szurowski, Johan Rehme, Olle Norberg och Max Forsell såg i tur och ordning till att Cluben gick från 0-0 till 4-0.

– Vi fortsatte att pumpa på i den andra och Frölunda började kännas lite trötta. Det i kombination med att vi får utdelning på spelövertaget gör att vi växer än mer.

LHC utökade till 5-0 genom Fabian Wagner innan Frölunda tröstmålade genom Stefan Milosevic.

– Hatten av till killarna som svarar för en riktigt bra bortamatch idag. Framförallt är det kul att se hur bra vi kan spela när alla i laget är med och bidrar, köper sina roller och följer vår gameplan till 100%. Vi för spelet över 60 minuter och är mycket bättre i spelet med puck, avslutar Jesper.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners