Bra start för LHC:s Drive Thru-lunch
Publicerad: 2020-12-04
Nyhet
Under fyra veckor har LHC erbjudit möjligheten att köpa en Drive Thru-lunch i Saab Arena. Konceptet fick en lovande start och under de senaste veckorna har försäljningen ökat i snabb takt.

Under slutet av förra veckan nådde försäljningen topphöjder med mer än en såld lunchlåda per minut. Flertalet ur LHC:s personalstyrka har servat lunchgästerna, där ibland LHC:s kommersiella chef Michael Sturehed.

– Det är hårt tryck och väldigt roligt. Det märks på kunderna att den här möjligheten är väldigt uppskattad. Vi hoppas att det blir ännu fler som upptäcker hur smidigt det är att svänga förbi Saab Arena och få med sig lunchen utan att behöva lämna bilen, säger Michael.

Drive Thru-lunchen kommer att fortsätta på obestämd framtid i och med det fina gensvaret från Linköpingsborna.

– Vi ser att det fyller ett behov. Det finns människor som av olika anledningar inte väljer att besöka en traditionell lunchrestaurang just nu. Hos oss får de möjligheten att köpa en vällagad lunch och samtidigt upprätta fysisk distansering med ett väl tilltaget avstånd, avslutar Michael.

Från och med måndag kommer Drive Thru-lunchen vara öppen från 11.30 till 13.00, måndag till fredag. Priset är detsamma som tidigare, 75:- inklusive sallad (85:- vid köp av dryck)

Artikeln presenteras av https://www.chilli.se/

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners