• Huvudsponsorer

LHC satsar på supporteransvarig – SLO

3 januari 2018 14:40
Pressmeddelande

LHC tar nu steget och tilldelar en tjänst som SLO – Supporter Liaison Officer – en ansvarig för att utveckla supporterskapet runt klubben.


– Alla vet vad som är den stora skillnaden mellan att uppleva ishockey på plats i arenan jämfört med andra sätt. Dels är det stämningen i arenan som triggas av ståplatsläktaren och dels är det den totala mängden publik som ger alla närvarande den unika arenaupplevelsen, säger Anders Mäki, klubbdirektör i LHC.

LHC vill få till ett bättre samarbete med supportrarna och tillsammans utveckla både arenaupplevelsen och det totala antalet supportrar – både på stå- och sittplats. Förhoppningen är att få till ett samarbete i toppklass för att fler ska engagera sig, komma på fler matcher och skapa fest i arenan.

Peter ”Biffen” Karlsson, i supporterleden välkänd LHC-profil och en av de som var med och startade supporterklubben White Lions 1987, blir klubbens SLO.

– Det passar som hand i handsken. Peter är väl respekterad både i klubben och bland supportrarna. Han förstår alla synvinklar och har alla förutsättningar för att göra ett utmärkt jobb.

”Biffen” kommer dock inte att stå på ståplats och heja fram laget under matcherna.

– Nej, det handlar inte om det. Det handlar om kommunikation och förberedelser mellan matcherna. Under själva matchen fortsätter han att vara pressvärd för journalisterna på plats som vanligt, avslutar Anders.