Lyckad start på aktieförsäljningen
Publicerad: 2020-08-26
Nyhet
För en vecka sedan lanserade Linköping Hockey Club en folkaktie, där supportrar fick möjligheten att för 600:- bli delägare i sitt favoritlag. Efter en vecka konstateras en lovande start där fler än 1100 personer har tecknat sig.

Redan från första minuten, 08.00 onsdagen den 19:e augusti, var det full fart på anmälningsformuläret. En vecka och åtta timmar senare har fler än 1100 personer tecknat sig för aktier i Linköping Hockey Club AB, till en totalsumma av 3214 aktier, vilket är mer än en femtedel av den totala mängden emitterade aktier.

– Vi lyfter på hatten för det väldigt starka engagemang som finns bland LHC-supportrar i Linköping och runtom i landet. Uttrycket Tillsammans är vi starka har aldrig passat bättre än vad det gör just nu. Jag ser med tillförsikt fram emot den fortsatta försäljningen de kommande veckorna, säger LHC:s kommersiella chef Michael Sturehed.

Många av de som har tecknat sig har under de senaste dagarna inkommit med frågor och önskemål om bland annat betalningsinformation. För alla dessa levererar Michael ett positivt besked.

– Jag vet att ekonomiavdelningen med Anders Bouvin i precis denna stund sitter och skickar ut ett stort antal mail i minuten. Så alla ska få information inom kort.

I mailet som just nu skickas ut till alla aktieägare finns utöver betalningsinformation även information om aktiebrevet samt den exklusiva halsduken.

Kommunikation Gustaf Douhán
Huvudpartners