Information för dig som har tecknat säsongskort 2020/2021
Publicerad: 2020-08-12
Nyhet
Stödet för Linköping Hockey Club har ökat kraftigt de senaste säsongerna. Med ett ökat publiksnitt tre år i rad och fler sålda säsongskort känner vi alla att vi har något stort på gång, och det är tack vare dig och alla andra som troget köper sin plats i Saab Arena!

I dagsläget är det fortsatt ovisst gällande publikfrågan, men ni ska veta att vi jobbar utifrån olika scenarion där vi både kommer klara myndigheternas krav och samtidigt välkomna dig till en säker och bra upplevelse i Saab Arena.

Men, skulle det bli så att vi får börja utan publik på våra hemmamatcher så erbjuder LHC dig tre kompensationsalternativ att välja mellan, allt för att du ska känna dig trygg med att köpa din plats i arenan!

1. Proportionell ersättning från de matcher du inte kan besöka på grund av myndigheternas riktlinjer. Återbetalning sker i maj 2021 efter att säsongen 2020/2021 är avslutad.

2. Rabatt på säsongskort för 2021/2022, motsvarande antal matcher som du inte kunnat besöka på grund av myndigheternas riktlinjer. (se exempel nedan)

3. Avstå kompensation som ett stöd till Linköping Hockey Club.

Exempel:
Du har köpt ett säsongskort till en kostnad på 4 000 kr och vi spelar endast 15 hemmamatcher med publik. Du har då rätt till återbetalning alternativt rabatt för säsongskort 2021/2022 med 11 matcher gånger 4000/26 = 1692 kr.

Vid ett scenario där myndigheterna lättar på restriktionerna och vi får ha publik i Saab Arena, men i ett begränsat antal, kommer Linköping Hockey Club att ­premiera dig som har tecknat säsongskort.

Kommunikation Gustaf Douhán
Huvudpartners