• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Premiärfesten blev en fest!

15 september 2018 20:43
Krönika

Den här kvällen blev något som vi alla behövde. LHC som förening tillsammans med alla supportrar skapade en riktig fest. Men framförallt skapade vi en grund att stå på för framtiden.


Klockan var halv tolv på förmiddagen när jag i stressen och hetsen inför den första hemmamatchen befann mig i området kring Saab Arenas arenatorg. Redan då satt de första personerna utanför arenan och väntade på att bli insläppta till premiärfesten och tältet där det serverades hamburgare och dryck efter önskemål.

När jag kom dit drygt två och en halv timme senare var det fullsmockat med folk och på sina ställen svårt att manövrera sig fram. Snacka om att förhoppningen om en succé infriades och lite därtill! Folk hade en trevlig tid, fick sig en god bit mat men framförallt en uppladdning inför matchen med intressanta intervjuer och trevligt umgänge, det såg faktiskt ut som alla stormtrivdes.

Det verkade som alla tog med sig feststämningen och den härliga känslan upp på läktarplats, för sällan har 6348 personer låtit så mycket som publiken i Saab Arena gjorde denna premiärdag. Att Tifo013 dessutom levererade ett tifo av absolut högsta klass gjorde inte saken sämre och det satte verkligen tonen för hela matchen.

Spelmässigt så var det de unga spelare som verkligen visade vägen och som stundtals flög fram där ute. Filip Karlsson såg inte ut att vara speciellt ringrostig efter tio månader utan matchspel, Johan Södergran tog vid sin fina försäsong och visade att han är med och konkurrerar på riktigt allvar. Nick Sörensen stod för två mål, viktigt för hans självförtroende.

Adam Brodecki ville inte vara sämre och visade även han vägen med ett mål och två framspelningar, en suverän start på nyförvärvet som jag tror kommer chocka många i hockeytyckare i vinster.

Den här dagen gav oss alla lite mer hopp, lite mer självförtroende och framförallt, laget visade att det kommer att krigas om varje millimeter på isen i 60 minuter den här säsongen.

Det känns som att vi tillsammans med ni som läser det här, ni som utgör den absoluta kokpunkten bland alla supportrar, kan åstadkomma något väldigt stort tillsammans. Med den här stämningen från läktarplats och med den här inställningen från spelarna på isen kan vi bli väldigt framgångsrika.

Om fem dagar gör vi plats i Saab Arena för ytterligare en riktig publikfest när våra rivaler i HV71 kommer på besök. Då kommer vi att fortsätta festen med tältet utanför arenan, den gången med supporterbandet Chez Suzy som huvudakt. Jag hoppas att vi ses där!