Carly Bullock: "Väldigt exalterad över att spela i helgen"
Publicerad: 2020-08-14
Nyhet
Under den studande helgen kliver SDHL-laget in i matchsammanhang för första gången den här säsongen. SDE respektive Södertälje står för motståndet och en som verkligen ser fram emot att spela är den amerikanska forwarden Carly Bullock.

– Jag är väldigt exalterad över att spela i helgen. Vi har tränat väldigt hårt och det har varit skönt att komma på plats, så nu ser jag verkligen fram emot att spela, säger Carly.

Hur har det varit att komma igång med isträningen?
– Det är alltid lite svårt att komma tillbaka och börja träna med ett lag på isen. Det har varit svårt att få tag på is att träna på i USA och när jag väl har fått tag på det så har jag fått köra själv, så det tog ett tag att vänja sig. Men det känns bra nu när vi har varit på is i två veckor.

Ni har tränat väldigt hårt. Har du varit med om en sån här tuff inledning tidigare?
– Varje gång du startar en ny säsong så vill du komma ut där och jobba hårt, men det är speciellt nu med ett nytt lag och nya tränare. Jag kommer fortsätta köra på hårt och ge allt jag har oavsett hur kroppen känns.

För Carly är det första gången som hon spelar en match för ett europeiskt klubblag och hon berättar att hon är nyfiken på skillnaden mellan den europeiska och nordamerikanska spelstilen.

– Jag är väldigt spänd över att se det annorlunda spelsättet här i Europa. Sen vill jag komma in i det offensiva spelet, se hur de andra lagen är och förhoppningsvis testa deras målvakt litegrann.

Vad tycker du om gruppen som vi har här i Linköping?
– Det är en väldigt bra grupp, vi har klickat både på och utanför isen. Det är skönt med ett lag som man kan umgås med utanför isen, det är för mig en viktig del i lagkemin och det syns även ute på isen.

Kommunikation Gustaf Douhán
Huvudpartners