• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Tio spelare uttagna för landslagsspel

3 april 2019 13:40
Nyhet

Under aprilmånad är flera utav de svenska landslagen iväg på mästerskap eller turneringar. LHC kan sammanfatta att hela tio spelare från Cluben är uttagna för spel med sina respektive landslag.


Mästerskap
Damkronorna
Damkronorna håller på att förbereda sig för världsmästerskapen som i år avgörs i Finland. LHC har en representant i truppen då mångåriga landslagsspelaren Pernilla Winberg åter är uttagen. Pernilla kommer i Finland att göra sitt tolfte världsmästerskap. LHC:s målvaktstränare Nanna Holm Glaas finns med som videocoach för Sverige under mästerskapet. VM startar den 4:e april och sänds i SVT.

Team 18
U18-VM avgörs i år i Sverige med Örnsköldsvik och Umeå som spelorter. I den svenska truppen återfinns två spelare från LHC, backen Albert Lyckåsen och forwarden Arvid Costmar. Förbundskapten för Team 18-landslaget är förre LHC-tränaren Magnus Hävelid som dessutom sin bror, LHC:s talangutvecklare Niclas Hävelid som assisterande under mästerskapet. VM startar den 18:e april och sänds i SVT.

Landskamper
Tre Kronor
Tre Kronor inleder sin resa mot VM i Slovakien genom att spela mot just värdnationen samt Ungern under den här veckan. LHC-spelarna Lukas Bengtsson och Adam Brodecki är uttagna och finns med i veckans landskamper. Matcherna spelas den 4:e respektive den 5:e april.

Team 17
Team 17-landslaget åker iväg på en femnationersturnering i schweiziska Basel. I truppen finns fyra spelare från LHC, målvakten Hugo Ollas och forwardstrion Elliot Ekmark, Daniel Ljungman och Mateusz Szurowski. Turneringen spelas den 10:e-14:e april.

Team 16
Team 16-landslaget åker iväg på en fyrnationsturnering i ryska Almetyevsk. LHC har en representant med i truppen i form av backen Theo Angesved. Turneringen spelas den 12:e-14:e april.