Förlust i första kvartsfinalen
Publicerad: 2021-03-01
Nyhet
Nej, det var inte Linköpings kväll när slutspelet tog sin början. Slutresultatet i matchen skrevs till 7-3 till gästerna från Stockholm.

Djurgården kopplade ett tidigt grepp om matchen och skapade ett gäng chanser som satte LHC-försvaret i arbete. I slutskedet av första perioden tog de ledningen, vilket var rättvist.

När den andra perioden tog sin början så small det till ordentligt. Djurgården gick från ledning med 1-0 till ledning med 5-0 inom de första åtta minuterna. LHC reducerade kort därefter, men innan perioden var över slog gästerna till igen.

Linköping vann tredje perioden med 2-1, vilket gav slutresultatet 7-3 till gästande Djurgården. Nästa match i kvartsfinalserien spelas på onsdag.