En poäng för J18 i omstarten
Publicerad: 2022-01-10
Nyhet
Det blev en tajt match direkt för J18 i fortsättningsserien. Mot Malmö blev det en poäng in på kontot efter förlust med 4-3 i overtime.

LHC fick en tuff start på matchen med ett baklängesmål efter en och en halv minut, ett mål som kom till i powerplay för Malmö.

Kvitteringen kom fem minuter senare när William Nestun satte dit pucken, framspelad av Noah Björkman och Vilgot Andersson.

Första perioden såg ut att sluta med likaläge, men med nio sekunder kvar på klockan satte Malmö 2-1-pucken bakom LHC:s Adam Möller.

Efter en mållös mellanakt fick den tredje perioden en rivstart. Redan i periodens första minut utökade Malmö till 3-1 och läget såg tufft ut.

LHC reducerade till 3-2 strax därefter genom Denis Hodas med ett mål i powerplay.

Fyra minuter senare kom kvitteringen, återigen med Hodas som målskytt.

Ordinarie tid rann sedan ut med ställningen 3-3 på tavlan. I overtime avgjorde Malmö matchen genom Ville Svensson.

Nästa match för J18 spelas torsdagen den 13:e januari när Vita Hästen står för motståndet.