• Huvudsponsorer

Spelschemat är släppt – Cluben spelar hemmapremiär mot Brynäs

9 maj 2019 11:30
Pressmeddelande

Idag presenterades spelschemat för den kommande SHL-säsongen. För LHC:s del väntar seriepremiär borta mot Djurgården medan hemmapremiären spelas tre dagar senare mot Brynäs.


Lördagen den 14:e september släpper vi pucken för första gången i SHL-säsongen 2019/2020. Vi spelar, likt tidigare år, 52 omgångar med 26 matcher på hemma- respektive bortaplan.

Årets hemmaschema är ur ett LHC-perspektiv väldigt fördelaktigt. Vi kommer att spela tolv matcher på torsdag, elva matcher på lördag och två på tisdagar och en måndag.

Dessutom kommer vi att för första gången sedan säsongen 2010/2011 spela på hemmaplan på annandag jul då Malmö gästar Saab Arena.

Redan nu är det klart att vi kommer återupprepa succén från förra året med premiärfesten! Under de första fyra hemmamatcherna kommer ett stort tält att monteras upp i anslutning till Stora Baren där mat och dryck kommer att finnas till försäljning. Mer information om detta kommer inom kort.

Vi har två nykomlingar den kommande säsongen, Leksand och Oskarshamn. Första mötena med nykomlingarna blir torsdag den 14:e november (Leksand) samt torsdagen den 19:e december (Oskarshamn)

Varmt välkomna till en ny säsong i Saab Arena!

Här kan du ladda ner LHC:s hemmamatcher som pdf!