"Förra säsongen var en mardröm"
Publicerad: 2012-05-16

Det blev ingen rolig avslutning på säsongen. Degradering för andra året i rad och det är en revanschsugen Jonas Almtorp som ansluter till LHC.
- Förra säsongen var en mardröm, konstaterar han.

I fjol spelade Jonas Almtorp för Djurgården. Stockholmarnas säsong tog slut för knappt en och en halv månad sedan och därefter har tiden gått till återhämtning och ladda batterierna inför den nya säsongen.

- Jag gick på semester några veckor och åkte till Italien i tre veckor direkt efter säsongen. Sedan började jag träna där nere efter någon vecka och har hållit igång ett litet tag. Jag har fin form och försöker att förbereda mig precis som vanligt inför säsongen, säger han.

Härnäst är det snabba puckar som gäller. Redan i början av nästa vecka är han och hälsar på i sin nya klubb för ett läger i Vårdnäs.

- Jag kommer ner på måndag och är med på campen man har. Då ska vi gå igenom med tränarna hur upplägget ser ut och därefter får vi se när jag flyttar ner och så vidare.

Efter två säsonger som slutat i degradering hoppas Jonas att det blir tredje gången gillt och siktar uppåt. Att han är besviken efter prestationen ifjol råder det inga tvivel om.

- Personligen handlar det mest om att hitta mig själv och mitt spel igen. Förra säsongen var en mardröm och just nu är jag jävligt revanschsugen. Det är det enda jag tänker på för tillfället, avslutar Almtorp.

Redaktör Rasmus Hallgren
Huvudpartners