Nu kan du bli aktieägare i #stadenslag!
Publicerad: 2020-08-19
Nyhet
Vi som är hockeyintresserade behöver inte övertygas om att Linköping Hockey Club betyder mycket för Linköping som stad, men även de som inte har ett direkt intresse för vår sport inser sannolikt att vår verksamhet på både bredd- och elitnivå fyller en viktig funktion i samhället.

Att hålla en sund ekonomi är alltid utmanande i en idrottsverksamhet och den pandemi som drabbat världen gör det inte enklare. Inom LHC är det många eldsjälar som gör sitt yttersta för att vi ska lyckas både på och utanför isen.

Att säkra klubbens ekonomiska ställning är av största vikt. Våren 2019 genomförde LHC en riktad nyemission med målet att stärka det egna kapitalet och med kraft gå in i den då nyss inledda treårsplanen. Som utlovat tar vi nu nästa steg.

Nu kan alla supportrar till Linköping Hockey Club bli aktieägare i idrottsaktiebolaget Linköping Hockey Club AB (publ). Du hittar mer information här och kan enkelt teckna dig för aktieköp på www.lhc.eu/folkaktie

Det här är ett riktigt bra sätt för dig som supporter att vara med och föra LHC ett steg närmare vår gemensamma dröm, att vinna ett svenskt mästerskap även för herrar.

Du väljer själv hur många aktier du vill köpa, priset per aktie är 600 kronor.
För att visa att du är stolt aktieägare i LHC får du en exklusiv halsduk som enbart delas ut till våra aktieägare samt givetvis ett snyggt aktiebrev.

Teckningsperioden för aktien kommer att pågå fram till och med den 31:e oktober 2020 och du kan följa utvecklingen här på lhc.eu, där vi kontinuerligt uppdaterar med det senaste antalet tecknade aktier.

Välkommen som aktieägare i Linköping Hockey Club AB (publ)

Hör Roger Ekström berätta om processen som har lett fram till lanseringen här

Linköping Hockey Club
Huvudpartners