J18 följde upp senaste hemmasegern med ny vinst
Publicerad: 2018-10-15
J18
I torsdags besegrade J18 Växjö Lakers hemma med 5-3. Växjö åkte därmed på sin första förlust för säsongen i J18 Elit Södra. Borta mot Tingsryd på söndagen var det heller inget snack om vem som skulle gå vinnande av isen.

Gasen i botten från start och Mateusz Szurowski gjorde sitt första av fyra mål för dagen i matchen mot Tingsryd borta redan efter 1.07 in i första perioden. Det skulle dock dröja ett tag in i andra perioden innan målskyttet släppte och då gjordes det med besked. Under 14 minuter i andra perioden producerade man 4 mål. LHC dominerade stort även i sista perioden och tog en komfortabel seger. Nu väntar ett Östgötaderby mot Vita Hästen på torsdag i Norrköping. Resultat: TAIF-LHC 1-9 (0-1, 0-4, 1-4) Skottstatistik: 23-51 (10-8, 7-16, 6-27)