J18 förlorade på straffar
Publicerad: 2018-10-05
J18
J18 spelade på torsdagskvällen mot HV71 och förlorade på straffavgörande.

HV71 inledde starkast och satte en hög forechecking på våra backar och tog rättvist ledningen med 0-1 i första perioden. LHC tog en tidig time out för att prata ihop sig. I andra perioden tar LHC över spelet men det är HV71 som gör 0-2 innan vi kan reducera och kvittera. I tredje perioden fortsätter LHC att trycka på men det är HV71 så åter tar ledningen. I slutet av perioden får dock LHC ett powerplay och där lyckas vi omgående göra mål och ta matchen till förlägning. Förlägningen slutade mållös men LHC fick ett gyllene läge att avgöra då HV71 drog på sig en utvisning men lyckades inte få in pucken i mål. I den avgörande straffläggningen var HV71 klart vassast och tog därmed extrapoängen.

Sammanfattningsvis så behöver vi starta bättre och sen sätta våra chanser för att vinna matchen.

LHC-HV71 3-4 (0-1, 2-1, 1-1, 0-0, 0-1) Skottstatistik: 39-22 (10-6, 13-6, 11-9, 5-0)