Nick Sörensen sköt två poäng till Cluben
Publicerad: 2017-10-17
Efter Match
En match som till stor del handlade om skridskoåkning fick det perfekta slutet. Comebackande Nick Sörensen såg med sitt straffmål till att LHC tog två poäng mot ett formstarkt Djurgården. – Det är två poäng som vi tar alla dagar i veckan, säger Dan Tangnes.

Det var en intensiv match som utkämpades mellan två lag som åkte mycket skridskor, vilket bidrog till att den spelmässiga kvalitén inte var i det främre rummet. Djurgården tog ledningen i första perioden innan LHC i den andra kunde vända genom två mål. Ett av dessa stod Ken Andre Olimb för.

– Det var en bra passning från Mathis och det var riktigt skönt att få se den gå in. Det är alltid kul att spela med Mathis så det var roligt, säger Ken Andre efter matchen.

I den tredje kom Djurgården tillbaka och kvitterade med drygt tre minuter kvar att spela. Matchen gick till overtime och sedermera straffläggning där Nick Sörensen klev fram och sköt två poäng till Cluben.

– Jag är väldigt glad över att han sätter den första straffen och ger oss momentum i det skedet. Det blev en bra punkt på hans comeback, säger Dan Tangnes.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners