• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 2 Januari Jan
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Saana Valkama till Cluben!

7 juni 2019 15:05
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att den finska forwarden Saana Valkama ansluter till Cluben. Saana kommer närmast från spel i den amerikanska collegeligan där hon representerade University of Vermont.


Saana Valkama är född i Pirkkala, beläget i närheten av Tammerfors. Det var också i Tammerforslaget Ilves som hon började spela ishockey. Hon har under sin karriär också representerat Team Oriflame och nu senast University of Vermont. Hon har dessutom en diger landslagserfarenhet med 66 landskamper på seniornivå, varav 18 matcher är i VM-sammanhang.

– Saana är en offensivt producerande spelare som vi ser kommer ta en stor roll hos oss den kommande säsongen. Hon har goda erfarenheter av spel på hög nivå i Collegeligan men också internationellt med det finska landslaget, säger Josef Nilsson, General Manager i LHC.

Saana blir den fjärde finska spelaren att göra klart med LHC Inför den kommande säsongen. Sedan tidigare är målvakten Eveliina Suonpää och Vilma Tanskanen klara för SDHL-laget och Jaakko Rissanen för SHL-laget.

Saana har skrivit på för ett år.