• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Välbesökt säsongsavslutning av LHC Network

11 april 2018 16:30
Nyhet

På onsdagen stängde även LHC Network ner verksamheten för säsongen 2017/2018. Nätverket, som består av en träff i månaden, hade denna gång fokus på sportslig utvärdering och blickar mot framtiden.


Det var ett 50-tal företagare som 11.30 samlades i Saab Arenas foajé innan de gick och tog sina platser i LHC:s VIP-bar. Fredrik Johnson, försäljningsansvarig hos LHC, inledde mötet med en kortare presentation innan det var dags för lunch.

När maten var avklarad var det så dags för LHC:s klubbdirektör Anders Mäki att ta scenen och berätta om LHC:s verksamhet och dess välmående. Anders berättade också om vad som händer bakom kulisserna innan han lämnade över till damlagets representanter Madeleine Östling och Kim Martin-Hasson.

Madeleine och Kim gick igenom säsongen som slutade med ett SM-silver för att därefter ge en överblick om situationen inför nästa år.

Det var därefter Fredrik Emvalls tur att kliva upp och berätta om sitt arbete med den sportsliga verksamheten där fokus just nu ligger på att göra klart med en ny huvudtränare inför nästa säsong.

Mötet avslutades med sedvanlig visitkortstävling där biljetter till nästa säsong lottades ut. Det var därefter ett stort antal glada besökare som lämnade Saab Arena för den här säsongen av LHC Network. Vi välkomnar dessa tillbaka till hösten!