• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Fredag Fre 19 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Torsdag Tor 8 November Nov

Välbesökt säsongsavslutning av LHC Network

11 april 2018 16:30
Nyhet

På onsdagen stängde även LHC Network ner verksamheten för säsongen 2017/2018. Nätverket, som består av en träff i månaden, hade denna gång fokus på sportslig utvärdering och blickar mot framtiden.


Det var ett 50-tal företagare som 11.30 samlades i Saab Arenas foajé innan de gick och tog sina platser i LHC:s VIP-bar. Fredrik Johnson, försäljningsansvarig hos LHC, inledde mötet med en kortare presentation innan det var dags för lunch.

När maten var avklarad var det så dags för LHC:s klubbdirektör Anders Mäki att ta scenen och berätta om LHC:s verksamhet och dess välmående. Anders berättade också om vad som händer bakom kulisserna innan han lämnade över till damlagets representanter Madeleine Östling och Kim Martin-Hasson.

Madeleine och Kim gick igenom säsongen som slutade med ett SM-silver för att därefter ge en överblick om situationen inför nästa år.

Det var därefter Fredrik Emvalls tur att kliva upp och berätta om sitt arbete med den sportsliga verksamheten där fokus just nu ligger på att göra klart med en ny huvudtränare inför nästa säsong.

Mötet avslutades med sedvanlig visitkortstävling där biljetter till nästa säsong lottades ut. Det var därefter ett stort antal glada besökare som lämnade Saab Arena för den här säsongen av LHC Network. Vi välkomnar dessa tillbaka till hösten!