• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Tommy: "En extra boost energimässigt"

7 december 2018 16:15
Inför Match

Det är dags för ett riktigt toppmöte i Saab Arena. Serieledande Färjestad BK kommer till Saab Arena för att möta Cluben som jagar i hälarna på tredjeplats i tabellen. Det är också stor chans att matchen spelas inför fullsatta läktare!


Linköping tog ytterligare en tung seger på torsdagskvällen när formstarka Brynäs besegrades med 5-2. Underläge vid två tillfällen var inget som stoppade LHC, som tog sig tillbaka och därefter gjorde ett ryck med tre raka mål i andra perioden.

– De kom ut hårt i början, men jag tycker att vi hanterar det på ett bra sätt. Vi växer sen in i matchen och tar över mer och mer. Jag tycker att vi kontrollerar matchen under stora delar och vi lyckades stänga matchen på ett bra sätt i den tredje perioden.

Segern mot Brynäs cementerade, åtminstone tillfället i den mycket jämna tabellen, LHC på tredjeplats, en position där det finns chans på serieledning vid seger i morgon. Så om det inte räckte med toppmöte för att få upp energinivåer så har Cluben revansch att utkräva efter förlusten i lagens senaste möte.

– En ny utmaning för oss. Färjestad har gått starkt på slutet och har slagit sig in i tabelltoppen. Så det blir en match mellan två väldigt bra lag i morgon. Vi har dessutom revansch att utkräva från vårt senaste möte.

Formkurvan för LHC pekar uppåt med tio inspelade poäng de senaste fem matcherna. Dessutom finns det stor chans till slutsåld arena i morgon, vilket kommer ge ytterligare kraft och energi.

– Vi har tagit poäng i fyra raka matcher, varav tre är fullpoängare så vi är på rätt väg. Sen är vi starka på vår hemmaplan och har varit så under stora delar av säsongen och när vi nu vet att det blir mycket folk i morgon så blir det en extra boost energimässigt.

Hur ser det ut i laget inför morgondagen?
– Vi har en del frågetecken som vi inväntar svar på, så vi kommer att ta beslut om laget i morgon förmiddag.

Vi räknar med fullsatt arena i morgon! Köp din biljett i god tid! Du bokar enklast här!