• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb

Tommy: "En extra boost energimässigt"

7 december 2018 16:15
Inför Match

Det är dags för ett riktigt toppmöte i Saab Arena. Serieledande Färjestad BK kommer till Saab Arena för att möta Cluben som jagar i hälarna på tredjeplats i tabellen. Det är också stor chans att matchen spelas inför fullsatta läktare!


Linköping tog ytterligare en tung seger på torsdagskvällen när formstarka Brynäs besegrades med 5-2. Underläge vid två tillfällen var inget som stoppade LHC, som tog sig tillbaka och därefter gjorde ett ryck med tre raka mål i andra perioden.

– De kom ut hårt i början, men jag tycker att vi hanterar det på ett bra sätt. Vi växer sen in i matchen och tar över mer och mer. Jag tycker att vi kontrollerar matchen under stora delar och vi lyckades stänga matchen på ett bra sätt i den tredje perioden.

Segern mot Brynäs cementerade, åtminstone tillfället i den mycket jämna tabellen, LHC på tredjeplats, en position där det finns chans på serieledning vid seger i morgon. Så om det inte räckte med toppmöte för att få upp energinivåer så har Cluben revansch att utkräva efter förlusten i lagens senaste möte.

– En ny utmaning för oss. Färjestad har gått starkt på slutet och har slagit sig in i tabelltoppen. Så det blir en match mellan två väldigt bra lag i morgon. Vi har dessutom revansch att utkräva från vårt senaste möte.

Formkurvan för LHC pekar uppåt med tio inspelade poäng de senaste fem matcherna. Dessutom finns det stor chans till slutsåld arena i morgon, vilket kommer ge ytterligare kraft och energi.

– Vi har tagit poäng i fyra raka matcher, varav tre är fullpoängare så vi är på rätt väg. Sen är vi starka på vår hemmaplan och har varit så under stora delar av säsongen och när vi nu vet att det blir mycket folk i morgon så blir det en extra boost energimässigt.

Hur ser det ut i laget inför morgondagen?
– Vi har en del frågetecken som vi inväntar svar på, så vi kommer att ta beslut om laget i morgon förmiddag.

Vi räknar med fullsatt arena i morgon! Köp din biljett i god tid! Du bokar enklast här!