• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

Tommy: "Handla mycket om attityd och inställning"

25 december 2018 19:37
Inför Match

Julfirandet är i sedvanlig ordning i hockeyvärlden ganska kort och redan på juldagseftermiddagen var det återsamling för Linköping Hockey Clubs SHL-lag.


– Det känns skönt att komma tillbaka idag och få genomföra en träning med laget innan matchen i morgon. Jag tycker att det såg bra ut, alla var glada och hade bra energi så vi fick en bra förberedelse inför matchen i morgon, säger Tommy Jonsson.

Matchen mot Malmö blir startskottet på en av årets intensivaste veckor, där tre matcher ska avverkas på fem dagar.

– Vi ser det som att det blir en liten omstart nu med tre matcher här i mellandagarna. Vi räknar med tre väldigt tuffa och täta matcher där det för våran del kommer handla mycket om attityd och inställning till det hårda jobbet och att göra de sakerna som vi har kommit överens om.

Hur ser du på att möta Malmö?
– Båda matcherna mot Malmö har varit väldigt jämna vilket man också ser på resultaten. De har gjort en stark säsong så här långt så det är klart att det kommer att bli en tuff utmaning för oss. Vi har kollat på våra senaste insatser och identifierat de sakerna som vi har gjort bra och mindre bra, saker som vi dels ska fortsätta göra, dels jobba med att förbättra.

Hur är läget i laget?
– Det är några frågetecken inför morgondagen så vi får avvakta och se litegrann hur vi formerar oss.