Publicerad: 2018-11-20
J18
J18 har startat med 3 sköna vinster i omstarten efter landslagsuppehållet!

Efter ett uppehåll på 3 veckor var det äntligen dags för match igen. Ett hårt jobbande Borås stod för motståndet torsdagen den 15 november.

Det märktes att det var ett tag sen vi spelade. Passningarna att inte riktig, tajmingen var inte där. Efter tre perioder och en solid insats kunde vi ändå åka hem med en 1-5 vinst.

Söndagen den 18 november var det match igen när Malmö kom till stångebro. En tuff och tight match, två lag som är bra taktiskt bra utan puck. Vi är lite tyngre, får lite längre anfall och med cirka 10 minuter kvar av tredje perioden styr Albin Persson in ett skott från blå linje. Spiken i kistan sätter matchvinnaren Albin i tom kasse. Slutresultat 2-0.

Ikväll åkte vi till Jönköping och tog oss an HV-71. Inför machen pratar vi om att spela som ett lag, göra rätt för oss över hela banan och vara positiva genom hela matchen. Hela laget är påslagna i 60 minuter, vi skjuter över 50 skott på mål, alla vi delta och stämningen riktigt bra. Slutresultat skrivs till 2-4 för oss men framförallt var prestationen den bästa så här långt i serien.